Menighetsbladet
Følg på Facebook

RSS-strøm
Følg på Twitter

Ny på Gjerrigknark.com?

Tips/det du må vite for å komme i gang:

  1. Lik meg på Facebook:
  2. Få tilsendt de beste tipsene på e-post:
  3. Besøk min mest populære seksjon: Gratis ting & vareprøver
  4. Gjerrigknark.com lagrer og bruker informasjonskapsler. Ved videre bruk godtar du dette samt de øvrige betingelsene for bruk av nettsidene mine.
  Gjerrigknarkens Menighetsblad     RSS-strøm     Følg på Twitter
Send inn ditt tips! | Logg inn

Gode tilbud & kampanjer/Diverse:

6 smarte tips til velkomstgaver som koster deg under 100 kroner - inkludert porto!

Tips en venn:
Del denne saken: Publiser ppå Facebook Tweet ppå Twitter
Følg denne saken:

6 smarte tips til velkomstgaver som koster deg under 100 kroner - inkludert porto! Har du noen gang bestilt blader og fått med en velkomstgave? Da vet du at det er en smart måte å få en ting uten å betale all verdens. Jeg har samlet mine 6 smarteste tips - og alle koster under 100 kroner INKLUDERT porto.

Enten du er på jakt etter en gave til andre eller noe nyttig til deg selv, er det smart å sjekke ut hvilke velkomstgaver som følger med diverse blader.

Det hele fungerer slik: Du bestiller et par utgaver av et blad og får samtidig en velkomstgave. Forlaget håper jo selvsagt at du skal fortsette abonnementet når "prøveperioden" er over, men dette er helt opp til deg selv (det er enkelt å stoppe abonnementet når du selv vil).

Denne gang har jeg laget en oversikt over gode tilbud som innebærer at du slipper unna med å betale mindre enn 100 kroner - og da får du altså både blader og velkomstgave inkludert porto. En bedre deal kan ikke jeg tenke meg!

Tips 1: Solcelledreven bil

Solcelledreven bil

Bestiller du i denne kampanjen 2 utgaver av National Geographic for 69 kroner inkl. porto, får du samtidig en liten solcelledreven bil - perfekt som leke for store og små!

Tips 2: RocketPal nødlader med solcellelading

RocketPal nødlader med solcellelading

I denne kampanjen får du en nødlader med solcellelading dersom du bestiller 2 utgaver av National Geographic for 79 kr inkl. porto. Kjekt å ha om sommeren!

Tips 3: Hasaki Omakase japansk knivsett

Hasaki Omakase japansk knivsett

Dersom du ønsker et ordentlig knivsett, kan du sjekke ut kampanjene til bladet Historie (2 blader og knivsett for 79 kr inkl. porto) eller National Geographic (2 blader og knivsett for 89 kr inkl. porto).

Tips 4: The World At War DVD-boks

The World At War DVD-boks

Du får BBC sin krigsdokumentar i en boks med hele 12 DVD-er i denne kampanjen hvor du kan bestille 2 utgaver for 79 kr inkl. porto.

Tips 5: Bluetooth hodetelefoner

Bluetooth hodetelefoner

Er du lysten på trådløse hodetelefoner og ikke betale skjorta, bør du definitivt sjekke ut kampanjen til Digital Foto (2 utgaver for kr 88,50 inkl. porto).

Tips 6: Hawk M15-drone eller Hoverdrone Nano

Hoverdrone Nano

Sommeren er tiden for å leke utendørs, enten du stor eller liten. En liten drone er jo en morsom greie for morsom lek, særlig når du får en Hawk M15-drone i kampanjen til Digital Foto (2 utgaver for kr 88,50 inkl porto - her kan du også velge en kameraveske) eller en Hoverdrone Nano med Historie (2 utgaver til kr 89 inkl. porto).

Sjekk også Velkomstpakker.no

Vil du se flere velkomstgaver fra blader? Ta en kikk innom Velkomstpakker.no - der finner du en rekke smarte tilbud som kan utnyttes!


Lagt til: 
tirsdag 30. mai 2017

Tipser: 
Gjerrigknarken

Gjerrigknarken Sjøl
Gjerrigknarken Sjøl Vi setter pris på tilbakemeldinger og kommentarer tilknyttet denne saken. Dette er til hjelp for andre besøkende så vel som administratorer og hjelper å holde sidene våre oppdaterte!

Skriv derfor gjerne noen ord om hva du synes hva som er bra - eventuelle tips og om det oppstod problemer etc. Bruk boksen under!
Bestiller du 3 utgaver av Historie for kr 99,50, får du et supert Hi-Fi trådløst headset verdt hele 899 kroner i velkomstgave. En super deal for deg som vil ha god lyd uten å betale skjorta! Husk på at du kan stoppe abonnementet når du selv vi.
I denne velkomstgaven fra Bokklubben Krim og Spenning får du en bok og Jordan Clean Premium + elektrisk tannbørste verdt 1699 kroner. Det er ingen kjøpsforpliktelser, men du må dekke porto for velkomstgaven.

Hvilke kategorier liker du best?

Klikk på "Liker"-knappen bak de kategoriene du vil ha de beste sakene fra i nyhetsstrømmen din på Facebook

Har du kommet ned hit kan du jo ta en titt på en av mine mange Youtube-videoer:

Gjerrigknarken kaster ikke matvarer utgått på dato
Gjerrigknarken snorker og tester Snorestopper
Gjerrigknarken forsøker å lage smoothie blooper