Menighetsbladet
Følg på Facebook

RSS-strøm
Følg på Twitter

Ny på Gjerrigknark.com?

Tips/det du må vite for å komme i gang:

  1. Lik meg på Facebook:
  2. Få tilsendt de beste tipsene på e-post:
  3. Besøk min mest populære seksjon: Gratis ting & vareprøver
  4. Gjerrigknark.com lagrer og bruker informasjonskapsler. Ved videre bruk godtar du dette samt de øvrige betingelsene for bruk av nettsidene mine.
  Gjerrigknarkens Menighetsblad     RSS-strøm     Følg på Twitter
Send inn ditt tips! | Logg inn

Sparetips/Shopping og netthandel:

Slik sanker du både Trumf-rabatt og bonuspoeng hos Norwegian

Tips en venn:
Del denne saken: Publiser ppå Facebook Tweet ppå Twitter
Følg denne saken:

Slik sanker du både Trumf-rabatt og bonuspoeng hos Norwegian Dersom du handler via Kolonial.no og matbutikker som Kiwi, Meny, Spar og Joker og ellers er på jakt etter bonuspoeng fra Norwegian, bør du sjekke dette tipset fra brukeren Leah.

- Jeg handler ofte via Kolonial.no og betaler da med mitt Bank Norwegian-kredittkort. Da får jeg nemlig 5% cashpoints på alt jeg handler, forteller tipseren Leah til Gjerrigknark.com. Det er smart!

I tillegg bruker Leah et vanlig Trumf-kort (altså det du må dra før handelen avsluttes - du kan bestille det via Trumf) og betaler deretter med Bank Norwegian-kortet. Da får hun både Trumf-bonus og Cashpoints via Norwegian - som igjen kommer godt med dersom hun skal ut og reise.

Selvsagt er et slikt råd kun å anbefale dersom du har penger på bok og kan betale det skyldige beløpet senest på forfallsdato. Ellers går vinningen opp i spinningen, og da ser renteeksemplet slik ut:

Eff.rente 23,1%, 15000 o/12 m. Tot: 16.764.

Klikk her for å besøke
Lagt til: 
mandag 17. apr 2017

Tipser: 
Leah

Gjerrigknarken Sjøl
Gjerrigknarken Sjøl Vi setter pris på tilbakemeldinger og kommentarer tilknyttet denne saken. Dette er til hjelp for andre besøkende så vel som administratorer og hjelper å holde sidene våre oppdaterte!

Skriv derfor gjerne noen ord om hva du synes hva som er bra - eventuelle tips og om det oppstod problemer etc. Bruk boksen under!
Har du hesteinteresserte barn hjemme? Nå kan du få en stor velkomstpakke med en ekstragave for 0 kroner (+ porto 49 kroner). Som medlem får du hver måned en alderstilpasset hestebok, et hestlig magasin og fine medlemsting - direkte hjem i postkassen! Du bestemmer selv hvilke pakker du vil ha, og når du eventuelt vil stoppe medlemskapet.
Skifter du til spotpris hos Norgesenergi (NB! UTEN BINDINGSTID), får du en Popstar DAB-radio i velkomstgave. Radioen har DAB, DAB+ og FM og har en verdi på ca. 500 kroner. Kjekt å ha når FM-båndet blir tilnærmet stille i det ganske land...

Hvilke kategorier liker du best?

Klikk på "Liker"-knappen bak de kategoriene du vil ha de beste sakene fra i nyhetsstrømmen din på Facebook

Har du kommet ned hit kan du jo ta en titt på en av mine mange Youtube-videoer:

Gjerrigknarken og svette gymsko
Gjerrigknarken presenterer hvordan man koker te
Gjerrigknarken bruker vannet fra tørketrommelen