Menighetsbladet
Følg på Facebook

RSS-strøm
Følg på Twitter

Ny på Gjerrigknark.com?

Tips/det du må vite for å komme i gang:

  1. Lik meg på Facebook:
  2. Få tilsendt de beste tipsene på e-post:
  3. Besøk min mest populære seksjon: Gratis ting & vareprøver
  4. Gjerrigknark.com lagrer og bruker informasjonskapsler. Ved videre bruk godtar du dette samt de øvrige betingelsene for bruk av nettsidene mine.
  Gjerrigknarkens Menighetsblad     RSS-strøm     Følg på Twitter
Send inn ditt tips! | Logg inn

Sparetips/Bil og kjøretøy:

Fyll på spylervæske rett før du skal ha bilen på verksted

Tips en venn:
Del denne saken: Publiser ppå Facebook Tweet ppå Twitter
Følg denne saken:

Fyll på spylervæske rett før du skal ha bilen på verksted Skal du bilen på service, bør du ta deg tid til å fylle på spylervæske, så slipper du å bli snytt av verkstedet som forsøker seg på en spansk en. Bilisten Janne forteller at hun ble forsøkt lurt av sitt merkeverksted.

Å ha bilen på service koster fort flere tusen kroner, i alle fall dersom man har en nyere bil og ønsker å følge serviceintervallene. Mange verksteder fyller også på spylervæske og beregner seg en god pris for de litrene. Men visste du at det like gjerne kan skje "feil"?

Janne skriver i en e-post til Gjerrigknark.com:

"Nylig hadde jeg bilen min på verksted og ville rett og slett sjekke om merkeverkstedet tok seg betalt for noe de ikke gjorde.

Jeg kjøpte billig spylervæske hos Europris og fylte opp til randen rett før jeg avleverte bilen på verksted. Da jeg skulle betale for servicen, ble jeg fortalt at de hadde etterfylt et par liter spylervæske. Dette skulle koste meg en femtilapp.

Siden jeg hadde fylt opp med spylervæske rett før servicen, protesterte jeg og sa at det ikke var mulig. Den ansatte ble spak og innrømmet at det kanskje hadde skjedd en feil - og han fjernet selvsagt den utgiften fra regningen. Uten å beklage noe mer...

Oppfordringen er enkel: Sørg for å fylle på spylervæsken før du avleverer bilen på verksted..."


Lagt til: 
onsdag 15. feb 2017

Tipser: 
Gjerrigknarken

Gjerrigknarken Sjøl
Gjerrigknarken Sjøl Vi setter pris på tilbakemeldinger og kommentarer tilknyttet denne saken. Dette er til hjelp for andre besøkende så vel som administratorer og hjelper å holde sidene våre oppdaterte!

Skriv derfor gjerne noen ord om hva du synes hva som er bra - eventuelle tips og om det oppstod problemer etc. Bruk boksen under!
Et godt kjøp for deg som liker Kari Traa-klær: Du får topp og tights verdt hele 1 098 kroner når du bestiller 3 utgaver av bladet I Form for 129 kroner.
Bestiller du 10 utgaver av bladet Allers for 299 kroner, får du samtidig en dag- og nattkrem fra Lumene i velkomstgave. I tillegg får du med en sort mascara. Pakken har en verdi på 1145 kroner! Du kan stoppe abonnementet når du vil.

Hvilke kategorier liker du best?

Klikk på "Liker"-knappen bak de kategoriene du vil ha de beste sakene fra i nyhetsstrømmen din på Facebook

Har du kommet ned hit kan du jo ta en titt på en av mine mange Youtube-videoer:

Gjerrigknarken presenterer hvordan man koker te
Gjerrigknarken bruker eddik i husholdningen
Gjerrigknarken på Radio Norge - Morgenklubben