Menighetsbladet
Følg på Facebook

RSS-strøm
Følg på Twitter

Ny på Gjerrigknark.com?

Tips/det du må vite for å komme i gang:

  1. Lik meg på Facebook:
  2. Få tilsendt de beste tipsene på e-post:
  3. Besøk min mest populære seksjon: Gratis ting & vareprøver
  4. Gjerrigknark.com lagrer og bruker informasjonskapsler. Ved videre bruk godtar du dette samt de øvrige betingelsene for bruk av nettsidene mine.
  Gjerrigknarkens Menighetsblad     RSS-strøm     Følg på Twitter
Send inn ditt tips! | Logg inn

Sparetips/Bil og kjøretøy:

Spar inntil 2 000 kroner per år på drivstoffutgiftene

Tips en venn:
Del denne saken: Publiser ppå Facebook Tweet ppå Twitter
Følg denne saken:

Spar inntil 2 000 kroner per år på drivstoffutgiftene Jeg anbefaler flere kort som gir deg rabatt på forskjellige stasjoner, men mange orker ikke tanken på å ha mange kort i lommeboka. Dette tipset er for dere som vil gjøre minst mulig og likevel få billigere drivstoff.

I mitt blogginnlegg Hvordan fyller luringer bensin (og diesel) høsten 2016, kan du lese mer om hvordan du kan bruke minst mulig penger på drivstoff denne høsten.

Men flere har kontaktet meg og synes det er så komplisert å være forberedt på alle eventualiteter - de vil ha det så enkelt som mulig, sier de.

Til dem har jeg følgende råd akkurat nå: Bruk kredittkortet Flexi VISA når du fyller drivstoff. Da får du alltid 4% rabatt - og kan spare inntil 200 kroner per måned / 2 000 kroner per år.

Rabatten gjelder uavhengig av hvilken kjede eller om du er i Norge eller i utlandet.

Ekstra triks: Dersom du farter så mye at du nærmer deg maksgrensen for rabatt, er det kjekt om noen andre i husholdningen også har kortet ;)

NB! Som alltid når det gjelder kredittkort, så er det viktig at du betaler det skyldige beløpet på forfallsdatoen. Ellers går vinningen opp i spinningen. Og følgende renteeksempel er jo et godt bevis på det:

Flexi VISA: Eff. rente 25,33%, *15.000,- o/12 mnd. Totalt 16.916,-

Klikk her for å besøke
Lagt til: 
søndag 9. okt 2016

Endret: 
søndag 23. okt 2016
Tipser: 
Gjerrigknarken

Gjerrigknarken Sjøl
Gjerrigknarken Sjøl Vi setter pris på tilbakemeldinger og kommentarer tilknyttet denne saken. Dette er til hjelp for andre besøkende så vel som administratorer og hjelper å holde sidene våre oppdaterte!

Skriv derfor gjerne noen ord om hva du synes hva som er bra - eventuelle tips og om det oppstod problemer etc. Bruk boksen under!
Er du lei av kabler, kan du benytte denne anledningen til å få trådløse hodetelefoner verdt 549 kroner. Det er velkomstgaven når du bestiller 2 utgaver av Komputer for alle for kr 69,50. Husk at du kan stoppe abonnementet når du selv vil.
Har du lyst på en lekker sort støpejernsgryte til å både lage og servere mat i? I dette velkomsttilbudet for nye medlemmer i Bokklubben Nye Bøker får du en slik gryte verdt 699 kroner og i tillegg 2 valgfrie bøker. Det er ingen kjøpsforpliktelser, men du må dekke porto for velkomstgaven.

Hvilke kategorier liker du best?

Klikk på "Liker"-knappen bak de kategoriene du vil ha de beste sakene fra i nyhetsstrømmen din på Facebook

Har du kommet ned hit kan du jo ta en titt på en av mine mange Youtube-videoer:

Gjerrigknarkens insidertips om konkurranser
Gjerrigknarken vasker med gratis vaskemiddel
Gjerrigknarken panter flaske og tjener 50 øre