Menighetsbladet
Følg på Facebook

RSS-strøm
Følg på Twitter

Ny på Gjerrigknark.com?

Tips/det du må vite for å komme i gang:

  1. Lik meg på Facebook:
  2. Få tilsendt de beste tipsene på e-post:
  3. Besøk min mest populære seksjon: Gratis ting & vareprøver
  4. Gjerrigknark.com lagrer og bruker informasjonskapsler. Ved videre bruk godtar du dette samt de øvrige betingelsene for bruk av nettsidene mine.
  Gjerrigknarkens Menighetsblad     RSS-strøm     Følg på Twitter
Send inn ditt tips! | Logg inn

Sparetips/Shopping og netthandel:

I disse nettbutikkene kan du kjøpe overskuddsvarer og varer med kort holdbarhet til lav pris

Tips en venn:
Del denne saken: Publiser ppå Facebook Tweet ppå Twitter
Følg denne saken:

I disse nettbutikkene kan du kjøpe overskuddsvarer og varer med kort holdbarhet til lav pris Noen steder i landet finnes butikker som selger overskuddsvarer og varer med kort holdbarhet. Nå kan du som bor lengre unna bestille varer rimelig via forskjellige nettbutikker - men dessverre ikke kjøle- eller frysevarer.

Det er mye penger å spare dersom du handler i butikker som tilbyr overskuddsvarer og varer med kort holdbarhet. Enn så lenge er de fleste av disse butikkene lokalisert på det sentrale østlandsområdet, men nå finnes det flere nettbutikker som du kan handle i.

Postlogistikken gjør det ikke mulig å bestille kjøle- og frysevarer, men det kan lønne seg å sjekke nettbutikkene om det er varer du trenger - og vil bestille til en rimelig pris.

NB! Mange av nettbutikkene selger godteri, brus og det er vel ikke noe du nødvendigvis behøver?

Alle nettbutikkene som selger overskuddsvarer tilbyr forsendelse for 69-79 kroner for en stor eske, så det lønner seg å samle sammen en større bestilling for at det skal lønne seg.

Disse 4 nettbutikkene selger overskuddsvarer og varer med kort holdbarhet (som selvsagt er like gode også etter utløpsdato):

Havaristen

Holdbart (nystartet i januar 2017)

Lavpriskurven

Matsmart (nystartet i januar 2017)


Lagt til: 
mandag 9. jan 2017

Endret: 
tirsdag 31. jan 2017
Tipser: 
Gjerrigknarken

Gjerrigknarken Sjøl
Gjerrigknarken Sjøl Vi setter pris på tilbakemeldinger og kommentarer tilknyttet denne saken. Dette er til hjelp for andre besøkende så vel som administratorer og hjelper å holde sidene våre oppdaterte!

Skriv derfor gjerne noen ord om hva du synes hva som er bra - eventuelle tips og om det oppstod problemer etc. Bruk boksen under!
I dette tilbudet fra Vesterålens Naturprodukter får du 2 måneders forbruk av Fri Flyt Omega-3 for 99 kroner (portofritt tilsendt). I tillegg får du 3 Chapstick leppepomade med på kjøpet. Du kan stoppe videre leveranser når som helst.
Har du lyst på en lekker sort støpejernsgryte til å både lage og servere mat i? I dette velkomsttilbudet for nye medlemmer i Bokklubben Nye Bøker får du en slik gryte verdt 699 kroner og i tillegg 2 valgfrie bøker. Det er ingen kjøpsforpliktelser, men du må dekke porto for velkomstgaven.

Hvilke kategorier liker du best?

Klikk på "Liker"-knappen bak de kategoriene du vil ha de beste sakene fra i nyhetsstrømmen din på Facebook

Har du kommet ned hit kan du jo ta en titt på en av mine mange Youtube-videoer:

Gjerrigknarken jukser med sjokopulver også
Gjerrigknarken tar turen til den lokale søppeldynga
Gjerrigknark.com presenterer Gjerrigknarken sjøl