Menighetsbladet
Følg på Facebook

RSS-strøm
Følg på Twitter

Ny på Gjerrigknark.com?

Tips/det du må vite for å komme i gang:

  1. Lik meg på Facebook:
  2. Få tilsendt de beste tipsene på e-post:
  3. Besøk min mest populære seksjon: Gratis ting & vareprøver
  4. Gjerrigknark.com lagrer og bruker informasjonskapsler. Ved videre bruk godtar du dette samt de øvrige betingelsene for bruk av nettsidene mine.
  Gjerrigknarkens Menighetsblad     RSS-strøm     Følg på Twitter
Send inn ditt tips! | Logg inn

Tjene Penger/Øvrige muligheter:

Hjelp Posten med å bli bedre - og tjen penger samtidig!

Tips en venn:
Del denne saken: Publiser ppå Facebook Tweet ppå Twitter
Følg denne saken:

Hjelp Posten med å bli bedre - og tjen penger samtidig! Posten jobber hele tiden for å bli bedre i sine tjenester for oss postkunder. Men visste du også at du faktisk kan hjelpe Posten og samtidig tjene noen kroner på å utføre noen enkle oppgaver for dem? Det er kjempeenkelt!

Posten har inngått et samarbeid med det tyske firmaet Quotas for å måle forsendelsestiden av brev i Norge. Dette firmaet leter nå etter nye deltakere som vil hjelpe med å sende og motta testbrev til/fra en privat- eller bedriftsadresse.

Hva må du gjøre for å kunne delta og tjene noen kroner?

Gjerrigknarken har selv deltatt i opplegget noen uker og kan ganske enkelt beskrive hvordan dette funker:

- Du sender 6-10 brev i uka til andre deltakere

- Du mottar 3-6 brev i uka fra andre deltakere på privat- eller bedriftsadressen

- Du taster inn dataene av de mottatte og avsendte brevene på studiens nettside

Enkelt sagt: Det eneste du må gjøre er å postlegge konvolutter, motta konvolutter og notere på en norskspråklig nettside at du har gjort jobben din.

Hva har du så igjen for dette?

Du får poeng for å stå til disposisjon for Posten hver måned, for hvert brev du sender, for hvert brev du mottar og også for sporeenhetene som du sender tilbake til Quotas.

Dette er et langsiktig prosjekt og gir deg gryn i det lange løp. Poengene «utbetales» i slutten av hver måned og kan enten løses ut via SuperGavekort, til en Paypal-konto eller du kan velge å gi bort pengene til Leger Uten Grenser.

Det finnes mange kule gavekort hos SuperGavekort, men det kan være like smart å opprette en konto hos Paypal og få pengene overført dit – i praksis ren cash.

Nå er det jo slik at Quotas er på jakt etter mange nye deltakere, men det er likevel ikke sikkert at alle er interessante. Det kommer an på hvor du bor! Gjerrigknarken setter alltid pris på å tjene noen kroner her og der. Det burde du også gjøre!

Spør meg gjerne dersom du lurer på noe om opplegget. Gjerrigknarken har mottatt et par hundringser for foregående måned.

Vi takker for øvrig gjerrigknarken Lennart som opprinnelig tipset oss om denne saken. Han får 3 flaxlodd som takk for strevet!

Klikk her for å besøke
Lagt til: 
mandag 26. sep 2016

Endret: 
søndag 23. okt 2016
Tipser: 
Gjerrigknarken

Gjerrigknarken Sjøl
Gjerrigknarken Sjøl Vi setter pris på tilbakemeldinger og kommentarer tilknyttet denne saken. Dette er til hjelp for andre besøkende så vel som administratorer og hjelper å holde sidene våre oppdaterte!

Skriv derfor gjerne noen ord om hva du synes hva som er bra - eventuelle tips og om det oppstod problemer etc. Bruk boksen under!
Bestiller du 3 utgaver av bladet National Geographic for 99,50 kr, får du samtidig et actionkamera verdt 599 kr i velkomstgave. Du kan stoppe abonnementet når du selv vil.
Trenger du bøker og gaver til noen små i familien? I dette tilbudet fra Bokklubben Barn får du et gavekort verdt 1500 kroner som du kan bruke på leker, bøker og annet - slikt blir det kjekke gaver av.

Hvilke kategorier liker du best?

Klikk på "Liker"-knappen bak de kategoriene du vil ha de beste sakene fra i nyhetsstrømmen din på Facebook

Har du kommet ned hit kan du jo ta en titt på en av mine mange Youtube-videoer:

Gjerrigknarkens julekalender
Gjerrigknarken presenterer hvordan man koker egg på gjerrig vis
Gjerrigknarkens insidertips om konkurranser