Menighetsbladet
Følg på Facebook

RSS-strøm
Følg på Twitter

Ny på Gjerrigknark.com?

Tips/det du må vite for å komme i gang:

  1. Lik meg på Facebook:
  2. Få tilsendt de beste tipsene på e-post:
  3. Besøk min mest populære seksjon: Gratis ting & vareprøver
  4. Gjerrigknark.com lagrer og bruker informasjonskapsler. Ved videre bruk godtar du dette samt de øvrige betingelsene for bruk av nettsidene mine.
  Gjerrigknarkens Menighetsblad     RSS-strøm     Følg på Twitter
Send inn ditt tips! | Logg inn

Underholdning/Musikk:

Telia åpner for ubegrenset musikkstrømming i EU og EØS

Tips en venn:
Del denne saken: Publiser ppå Facebook Tweet ppå Twitter
Følg denne saken:

Telia åpner for ubegrenset musikkstrømming i EU og EØS Fra og med 12. juni inkluderer Telia ubegrenset musikkstrømming i flere av sine Smart-abonnement. Tilbudet innebærer at kunder nå får strømme musikk både i Norge og på reise i EU/EØS uten å bruke noe av den inkluderte datakvoten.

- Om en kunde strømmer musikk fra Spotify, Tidal eller Beat spiller ingen rolle. Music Freedom blir nå inkludert i samtlige Telia Ung-abonnement og Telia Smart-abonnementene Pluss, Super og Total.

Music Freedom fra Telia vil være tilgjengelig for kunder i alle aldre, noe vi er alene om å kunne tilby i Norge, sier Ove-Mathias Lind, leder for Telia Privat.

Slik fungerer Music Freedom fra Telia:

* Strøm så mye musikk du vil uten å bruke noe av den inkluderte datakvoten.

* Tjenesten støtter for øyeblikket musikkstrømmetjenestene Spotify, Tidal og Beat og åpner for flere tjenester etterhvert.

* Music Freedom fungerer i hele Norge, EU og EØS.

* Strømming av musikk kan kun foregå så lenge brukeren fortsatt har tilgjengelig data i den inkluderte datakvoten. Er datakvoten brukt opp, må det fylles på mer data for å få benyttet tjenesten.

* Music Freedom er en aldersuavhengig tjeneste som automatisk aktiveres i samtlige Telia Ung-abonnement og Telia Smart-abonnementene Pluss, Super og Total.

* Music Freedom fra Telia vil være tilgjengelig for kunder i alle aldre, noe mobilselskapet er alene om å kunne tilby i Norge.

Sjekk Gjerrigknarkens prissammenligning for mobilabonnement for å finne et passende mobilabonnement som ikke koster skjorta.

Klikk her for å besøke
Lagt til: 
torsdag 8. jun 2017

Tipser: 
Gjerrigknarken

Gjerrigknarken Sjøl
Gjerrigknarken Sjøl Vi setter pris på tilbakemeldinger og kommentarer tilknyttet denne saken. Dette er til hjelp for andre besøkende så vel som administratorer og hjelper å holde sidene våre oppdaterte!

Skriv derfor gjerne noen ord om hva du synes hva som er bra - eventuelle tips og om det oppstod problemer etc. Bruk boksen under!
Er FM-nettet snart så godt som stille hos deg? På tide å ha en DAB-radio på lur - i denne velkomstgaven får du en slik en i tillegg til tre krimbøker. Det er ingen kjøpsforpliktelser, men du må dekke porto for velkomstgaven.
Bestiller du 20 utgaver av Vi Menn for 398 kroner, får du en Swiss Peak ryggsekk i velkomstgave. Du kan stoppe abonnementet når du vil.

Hvilke kategorier liker du best?

Klikk på "Liker"-knappen bak de kategoriene du vil ha de beste sakene fra i nyhetsstrømmen din på Facebook

Har du kommet ned hit kan du jo ta en titt på en av mine mange Youtube-videoer:

Gjerrigknarken tar turen til den lokale søppeldynga
Når nettene blir lange - drar vi for gardinene
Gjerrigknark.com presenterer Gjerrigknarken sjøl