Gratis ting & vareprøver: Kroppspleie og parfyme

Under denne rubrikken finner du shampoo, dusjsåpe, parfyme og deodorant, alt kan bestilles gratis.

Prøv produkter fra denne kategorien du også da vel!
  • Nyeste
Skjul detaljer
Lugger din gamle høvel? Prøv Shai-høvelen nesten gratis
Vil du prøve Shai-høvelen og gjøre deg klar til sommeren og bikinisesongen? Nå kan du bestille en gratis Shai-startpakke med høvel, to 5-blads refillblader og en stor tube Easy Shave Gel. I tillegg får du med theBalm LipStick verdt 189 kr. Det eneste du må dekke er porto kr 79.
Prøv Pace6 barberhøvel for menn - få startpakke med høvel og barberskum
Er det på tide å prøve en annen barberhøvel? Nå kan du prøve Pace6-høvelen med barberskum og skum gratis - det eneste du må dekke er porto kr 79. Det er ingen bindingstid - og du bestemmer selv videre leveringer.
Klør du i hodebunnen? Få gratis prøvepakke av Bodøsalven Shampoo og Balsam
Er du på jakt etter en shampoo med naturlige ingredienser som kan berolige huden og dempe kløe? Nå kan du bestille en gratis prøvepakke av Bodøsalven shampoo og balsam - det eneste du må dekke er porto kr 79.
Prøv Retinol dag- og nattkrem gratis i 30 dager
Vil du prøve Retinol Vitamin A ansiktskrem, kan du nå få to gratis prøver av både dagkrem og nattkrem - nok til 30 døgn. Det eneste du må dekke er porto kr 49.
Prøv Vendelas ansiktskrem Instant Glow gratis
Vil du prøve Vendela sin ansiktskrem Instant Glow? Nå kan du bestille en gratis prøve som holder i 3-4 uker, og det eneste du må dekke er porto kr 49.
Få gratis Hydro5 startpakke med høvel, blader og barbergel
Vil du prøve en annen barberhøvel for menn? I denne startpakken som du får gratis (kun porto kr 39 tilkommer), får du Hydro5 barberhøvel, barberblader og som bonus en boks barbergel.
Få stor sommerpakke fra Shai med høvler, blader, gel osv.
Vil du prøve Shai-høvelen og gjøre deg klar til sommeren og bikinisesongen? Sommerpakken inneholder Shai-høvelen, refillblader, shave gel fra RFSU, tre bikinihøvler og toalettmappe, og det eneste du må dekke er porto kr 99.
Få gratis gave fra Sunkost på bursdagen din
Som medlem i kundeklubben til Sunkost får du en sjokolade (per 2023 i alle fall) til bursdagen din. Husk at du må være registrert med fødselsdato.
Få helt gratis kondomer fra Helsedirektoratet
Mange synes det er flaut å kjøpe kondomer i butikken. Men det behøver du jo heller ikke, fordi det er enkelt og attpåtil helt gratis å bestille dem fra Helsedirektoratet. Pakken sendes i diskret boblekonvolutt.
Vis flere »
Vis flere »
Vis flere »
Vis flere »
Vis flere »
Vis flere »
Vis flere »
Denne kategorien har dessverre ikke noe innhold for tiden.