Rabattkoder & kuponger: Mat og drikke

Her finner du rabattkoder innenfor områdene mat og drikke.
  • Nyeste
Skjul detaljer
Få 50% rabatt på første bestilling hos Domino's Pizza
Dersom du bruker min vervelenke, får du 50% rabatt på første bestilling av pizza fra Domino's. Gjelder kun ved henting. Kjekt for deg som ikke har prøvd Domino's før.
Få 100 kroner i rabatt på Oda (tidl. Kolonial.no)
Om du uansett har tenkt å handle på Oda (tidl. Kolonial.no) for første gang, så bør du ta med deg en rabatt på 100 kroner. Tilbudet gjelder kun om du handler for over 600 kroner.
Få 100 kroner i rabatt hos Wolt
Bestiller du mat via Wolt, kan du bruke lenken her for å få en rabatt på 100 kroner på din første standardbestilling. Bruk den til å bestille restuarantmat hjem til deg, til kontoret eller til parken.
Få 100 kroner i rabatt på Kolonial.no
Om du uansett har tenkt å handle på kolonial.no for første gang så bør du ta med deg en rabatt på 100 kroner. Tilbudet gjelder kun om du handler for over 600 kroner.
Få 100 kr rabatt på mat levert på døren via Wolt
Wolt er en tjeneste som leverer mat på døren fra ulike restauranter - en konkurrent til Foodora. I 2018 etablerte de seg i Trondheim, i tillegg er de i gang i Oslo, Stavanger og Tromsø. Dersom du benytter vennelenken nedenfor, får både du og jeg 100 kroner hver i rabatt - så blir maten litt rimeligere!
Få 100 kroner i rabatt hos Foodora
Bestiller du mat via Foodora, kan du bruke lenken her for å få en rabatt på 100 kroner på din første bestilling til over 200 kroner. Kjekt hvis du uansett ikke lager maten selv!
Få 15% rabatt på ferskpakket fisk og fersk frukt og grønt hos Kiwi
Dersom du registrerer deg som Kiwi PLUSS-kunde helt gratis, får du 15% rabatt på ferskpakket fisk og fersk frukt og grønt i alle Kiwi sine filialer. Du må registrere deg som Trumf-kunde, men dette er helt gratis og gir jo bare fordeler. Som Trumf-kunde samler du bonus ved kjøp.
Bruk Trumf og få rabatt
Det er lurt å få seg Trumf! Gjerrigknarken har brukt rabattkortet i mange år og innhentet både gratisprodukter og endel tusenlapper som beroliger min gjerrige lommebok. Som Trumf-medlem får du alltid 1 % Trumf-bonus når du handler dagligvarer hos kjeder knyttet til Trumf, og du får rabatt på drivstoff, strøm og mye mer.
Vis flere »
Vis flere »
Vis flere »
Vis flere »
Vis flere »
Vis flere »
Vis flere »
Denne kategorien har dessverre ikke noe innhold for tiden.