Gratis apps

For de med smarttelefon er det smart å følge med på apps som ofte tilbys gratis i begrensede perioder. Vi lister i denne kategorien gode gratisapps til de vanligste mobile operativsystemer: iOS/iPhone/iPad, Android og Windows Phone.
  • Nyeste
Skjul detaljer
Få cashback fra matbutikken med appen Rabble
Matvareprisene bare øker, og da er det ekstra kjekt å få penger tilbake eller til og med produkter helt gratis når du har handlet. Det fikser du faktisk enkelt med appen Rabble.
Finn gode tilbud med appen ShopGun
Appen ShopGun fungerer på samme måte som den mer kjente appen Mattilbud. ShopGun gir deg informasjon om tilbud som finnes i nærheten av deg, enten man snakker om matvarer, elektriske artikler eller andre varer. Du kan enkelt søke etter tilbud i nærheten av deg. Kjekt å følge med på telefonen fremfor å lese tilbudsavisene fra postkassa.
Gratis og lærerike apper for små barn
Denne nye nettsiden gir deg en god oversikt over lærerike apper for små barn, perfekt for alle foreldre som vil at barna skal leke på nettbrett med noe fornuftig. Egen oversikt over gratis apper, så du ikke behøver å betale skjorta for litt moro.
Appen eTilbud gir deg enkel oversikt over kundeaviser og tilbud til norske butikker
Folkene bak den populære appen Mattilbud har nå kommet med en ny app som gjør livet for oss sparevillige litt enklere. Gratisappen eTilbud inneholder en rekke forskjellige kundeaviser som gjør det enkelt å holde styr på gode tilbud. Appen finnes til både Android og iOS.
Få daglig gratis app til Android fra Amazon Appstore
I Amazon Appstore finner du en rekke gratis apper til din Android-telefon, og hver dag får du en app som vanligvis koster penger. Appen du laster ned er din til odel og eie (den kan reinstalleres senere hvis nødvendig).
Ukas kupp - for deg som vil kjøpe de beste tilbudene i matbutikkene
Ukas Kupp er en tjeneste for deg som jakter på de beste tilbudene i matbutikkene. Hver uke samler tjenesten de beste tilbudene fra tilbudsavisene til dagligvarebutikken, og presenterer dem i en iOS app og på en egen nettside. Tjenesten er under utvikling, men lover bra for oss som vil spare penger!
Norske Barnesanger på Android - perfekt for de små (og oss store som elsker klassikerne)
Det finnes så uendelig mange unødvendige apper ute på internett. Men appen Norske Barnesanger er genial, enten du er nostalgisk eller vil bringe norsk sangkunst videre. Flotte greier - anbefales på det varmeste. Gratis.
Hold styr på mattilbudene i dagligvarebutikkene med gratis app
En gjerrigknark støvsuger alltid butikkenes kundeaviser, men det er ikke alltid like enkelt å holde oversikten. Mattilbud er en gratis app til iPhone og Android som viser mattilbudene til alle matvareforretninger i hele Norge. Anbefales for alle som vil spare penger på matvarehandelen!
Gratis nødapp fra Sjømannskirken
Sjømannskirken har utviklet en meget nyttig app for alle nordmenn som ferdes i utlandet. Appen gir deg raskt og enkelt nødnumrene til medisinsk hjelp, brann og politi i det landet du er i. Da kan velge ditt reiseforsikringsselskap og får da automatisk telefonnummer ti alarmsentralen. Appen inneholder også andre viktige numre og anbefales på det varmeste av Gjerrigknark.com!
Få applikasjoner gratis med Dagens app
Er du glad i å bruke applikasjoner på din smarttelefon, men vil helst bruke dem som er gratis? Da bør du sjekke ut 'Dagens app' som er en gratis applikasjon som lar deg å laste ned en normalt betalt app gratis hver dag. Fungererer både på Android og iOS.
Vis flere »
Vis flere »
Vis flere »
Vis flere »
Vis flere »
Vis flere »
Vis flere »
Denne kategorien har dessverre ikke noe innhold for tiden.