Sparetips: Mobiltelefoni

Mobiltelefonen din er kanskje ditt viktigste «leketøy»? Men at det er penger å spare å bruke den og ha den riktige tilbyderen, det vet du vel også? I tillegg kommer smarte apps, som kan spare deg for mye penger.
  • Nyeste
  • Siste sjanse
Skjul detaljer
Få 300 kr ekstra rabatt på ny mobil hvis du er Talkmore-kunde og Norwegian Reward-medlem
På jakt etter ny mobil? Hvis du er Talkmore-kunde og Norwegian Reward-medlem får du 300 kr ekstra i avslag på ny mobil – i tillegg til den faste mobilrabatten på 1 000 kr. Bruk koden NORWEGIAN300 i Talkmores nettbutikk. Du får også en måned gratis forsikring med på kjøpet!
SMART: Har du barn under 13 år? Ice gir bort gratis mobilabonnement!
Ice har et eget mobilabonnement for barn under 13 år - og dette gir de bort helt gratis! Også foreldre som ikke selv har Ice, kan bestille til barna sine!
Få 500 kr i Trumf-bonus når du blir Talkmore-kunde
Knallgave for nye mobilkunder hos Talkmore: Nå får du 500 kroner i velkomstbonus fra Trumf som du enkelt kan overføre til egen bankkonto. I tillegg sparer du 4% av mobilfakturaen din i Trumf-bonus hver måned! Dette er en nobrainer!
Ice med supersalg: 40 GB for 299 kroner
Har du bruk for opptil 40GB mobildata, bør du absolutt sjekke ut Ice sitt vårtilbud som gjelder frem til og med 3. april - 299 kroner for 40GB er kjempebra! Ingen bindingstid.
På jakt etter mobilabonnement uten kredittsjekk?
Trenger du et mobilabonnement uten kredittsjekk - kanskje fordi du har betalingsanmerkninger? Da kan det være smart å sjekke ut billigtilbyderen OneCall sitt FolkePakka Kontroll - all bruk utover inkludert datapakke forhåndsbetales. Dermed har du full kontroll.
Prøv mobiltilbyderen PlussMobil gratis i 2 måneder
Nå kan du teste den gunstige mobiltilbyderen PlussMobil i to måneder uten kostnad. PlussMobil har helt lik dekning som Telenor, til en lavere pris. I tillegg får du Fri tale/SMS/MMS, Data rollover og selvsagt ingen bindingstid.
Norges billigste mobilabonnement? For deg som bruker mobilen lite
Trenger du ikke fri bruk av ringetid, SMS eller inkludert mobildata? Da bør du sjekke tilbyderne PlussMobil og Saga Mobil - for 35/40 kroner måneden kan du bruke mobilen på «gamlemåten» og betale for det du bruker.
Telia senker prisen på mobilabonnement med ubegrenset data
Vurderer du å velge et mobilabonnement med ubegrenset data? Nå har Telia redusert sine priser - og du kan nå få ubegrenset data fra 399 kroner per måned. I tillegg får du 100 kroner i familierabatt for hver ekstra mobilabonnement du legger til.
Prøv om Telia er noe for deg i 2 måneder - uten risiko
Som ny kunde av Telia kan du prøve dem i 2 måneder og se om de passer for deg. Er du ikke fornøyd etter to måneder, og velger å si opp, får du tilbake månedsavgiften!
Pakketilbud med Telia X - AirPods, Apple TV 4K og høyttalere fra Harman Kardon
Dersom du bestiller et Telia-abonnement med tolv måneders avtaletid, får du en ekstra god pris på populære produkter - velg blant AirPods, Apple TV 4K, Apple AirTags og høyttalere fra Harman Kardon. Ta en kikk på pakketilbudene - kanskje det passer for deg.
Telenor tvinger kundene til å betale mer - her er alternativene du bør bytte til
Har du det enkle 1 GB-abonnementet hos Telenor, blir du nå tvunget av selskapet til å betale mer. Telenor kutter nemlig sitt billigste abonnement og tvinger alle over til 2 GB-varianten som koster mer. Du burde bytte leverandør - det er såre enkelt!
Release-kundene selges til Ice: Her er alternativene om du heller vil ha Telenor-dekning
Mobiltilbyderen Ice kjøper privatkundene fra Release og overføringen skal begynne i uke 24. Enkelte abonnement øker litt i pris og i tillegg endres jo dekningen fra Telenor til Ice og Telia. Men kanskje du heller vil beholde Telenor-dekningen?
TIPS: To måneders gratis mobilabonnement
Her er et sparetips som kan gi deg gratis mobilabonnement. Tipseren Andreas skriver at med denne metoden har han sikret seg 2 måneder gratis bruk som følge av en ordning om prøveabonnement.
Hvilket mobilabonnement bør du velge når du bare trenger 1GB mobildata?
De fleste med mobiltelefon har enten Telenor eller Telia som mobiltilbyder. Men visste du at det er unødvendig dyrt å bruke de mest kjente firmaene? Her er mine enkle tips.
Kjøp brukt mobiltelefon fra Talkmore og spar penger og miljø
En ny mobiltelefon koster ofte flesk. Kjøper du en nesten ny mobil fra Talkmore, er det både bra for miljøet og lommeboka. Sjekk hva Talkmore tilbyr av brukte mobiltelefoner med to års garanti.
Slik tar du vare på mobilen din i sommer
Varmen har allerede vært på besøk flere steder i landet denne sommeren, og det nytes! En ting vi alltid har med oss mens vi gjør det ? er telefonen. Både på ferie, på stranden, i solen og på tur i skogen. Her får du tipsene for å ta best vare på den!
Gjerrigknarkens 3 tips til billige kontantkort
Ikke alle bruker mobilen til surfing, heftig ringing eller sms i tusentall. Noen vil ganske enkelt bare være tilgjengelig og bruke minst mulig penger. Da passer det kanskje like greit med et kontantkort?
Ice lanserer abonnement med ubegrenset data
Ice lanserer abonnement med ubegrenset data, og blir den første som lar deg dele data med andre. Det kan fort lønne seg om du bruker mye mobildata og har andre som er i nøden...
OneCall NestenNy - nesten nye mobiltelefoner med opptil 60% rabatt
Er du ute etter en billigere mobil? OneCall selger brukte mobiltelefoner som de markedsfører som «NestenNy». Dette er pent brukte mobiler som er grundig sjekket, og du kan spare tusenvis av kroner sammenlignet med å kjøpe en ny mobiltelefon.
Spar penger på å kjøpe en kvalitetssikret pent brukt mobil
Skal du kjøpe ny mobil, er det kanskje på tide å vurdere en brukt en. Tise Mobile tilbyr brukte mobiler som er kvalitetssikret - og du får 2 års garanti. Bra for miljøet - så sjekk gjerne ut hva Tise tilbyr.
Mobilabonnement for deg som ikke bruker mobildata i det hele tatt
Flere enn du tror bruker ikke mobildata i det hele tatt, og da er det selvsagt bare tull å betale for slikt. Ei heller lønner det seg å bruke tilbydere som bruker mye penger på reklame for å fortelle at de er billig og bra - når det faktisk finnes alternativer som koster mye mindre!
Visste du at Telenor tar betaling for bruk av BankID på mobil?
Visste du at Telenor er det eneste selskapet som tar betalt for å bruke BankID på mobil? Det har de gjort helt fra 2014. Ergrer du deg over utgiftene, er valget enkelt: Skift mobiltilbyder!
Forbrukertilsynet gjør det enda enklere å reservere seg mot telefonsalg
Selv om du er registrert med en generell reservasjon mot telefonsalg i Reservasjonsregisteret, kan du pepres med samtaler fra næringsdrivende og frivillige organisasjoner du har et eksisterende kundeforhold til. Forbrukertilsynet gir deg nå oppskriften på hvordan du kan reservere deg direkte.
Ice gir ungdom 8 GB for 249 kroner i måneden
Er du eller noen i din familie under 29 år og trenger mye mobildata, er Ice sitt nye mobilabonnement det billigste på markedet. Du får 8 GB for 249 kroner, men du bør bo i sentrale strøk for å få best utnyttelse av abonnementet.
Få minst 2 månedsavgifter gratis hos Talkmore når du skifter mobiltilbyder
Talkmore har en genial vervekampanje som gjør at du kommer betraktelig rimeligere unna med ditt mobilabonnement. Du får nemlig 2 månedsavgifter gratis (verdt opptil 1 000 kroner) når du blir vervet. Og siden Fru Gjerrigknark og jeg bruker Talkmore, så kan du oppgi mitt nummer! Da får du BÅDE du og jeg 2 månedsavgifter gratis.
Spar penger ved å verve venner til Talkmore
Talkmore tilbyr to måneder gratis mobilabonnement dersom du blir vervet av en i Talkmore. Det samme gjelder for deg dersom du verver andre. Allerede gunstige abonnementer blir jo da enda billigere!
Vis flere »
Vis flere »
Vis flere »
Vis flere »
Vis flere »
Vis flere »
Denne kategorien har dessverre ikke noe innhold for tiden.