Sparetips: Barnefamilie

Foreldre med barn har permanent utgifter. Da gjelder det å spare der man kan, uten at det går på bekostning av småbarnsgleden.
  • Nyeste
Skjul detaljer
Tilgjengelig igjen: Få babypakke helt gratis fra Skoringen
Har du eller noen du kjenner en baby, bør du sjekke dette tilbudet. Skoringen har satt sammen med babypakke som inneholder produkter til glede for deg og babyen din - særlig fordi den er helt gratis!
Høstlige aktiviteter for barn behøver ikke koste all verdens
Om man vil nyte den naturskjønne, fargesprakende naturen ute eller ha koselige innendørsaktiviteter sammen med barna, så er høsten en ypperlig anledning til dette. Her er noen tips til aktiviteter fra Læringsverkstedet.
17 tips til aktiviteter med barna i sommerferien
Ofte kan opplevelser som ikke koster så mye skape de aller beste ferieminnene. Her får du gode tips til aktiviteter med barna i sommerferien som ikke koster så mye. Det viktigste er å ha tid til hverandre, så senk skuldrene og nyt tiden sammen!
Tips til lange bilturer med barn i sommer
Skal du med familien på biltur i sommer, men frykter de lange periodene i bilen med barna? Det er en rekke tips til hva du kan gjøre som ikke innebærer unødig pengebruk.
Venter du baby? Sjekk disse babypakkene og smarte gavene du kan få gratis
Småbarnsforeldre er som oftest ikke blant dem med best økonomi. Da er det kjekt å utnytte tilbud som koster null og niks eller i alle fall bortimot. Det går tross alt mye penger for å ta best mulig vare på de små hjerteknuserne.
Få hver 2. bleiepakke gratis hos Kiwi
Nå kan barnefamilier med bleiebarn spare enda mer! Kiwi utvider sin bleieavtale og gir deg hver andre bleiepakke fra Libero, Pampers eller LilleGo' gratis ved bruk av bleiekortet.
Slik får du brukt opp alt i ketchupflaska
Kaster du den siste resten av ketchupflaska? Det er ikke nødvendig. Enten kan du skylle flaska med vann og bruke resten i tomatsaus eller -suppe, eller du kan bruke tipset til denne brukeren.
Gratis leie av sport- og friluftsutstyr til barn og unge
Har du det trangt økonomisk og samtidig barn i familien, er det ikke lett å prioritere sport- og friluftsutstyr. Da er det flott at barn og unge opp til 18 år kan låne slikt utstyr gratis hos Skattkammeret til Kirkens Bymisjon.
Boktips: Pengekarusellen av Silje Sandmæl
Får den oppvoksende generasjonen alt de peker på? I denne boken av forbrukerøkonom Silje Sandmæl får du tips til hverdagen for barnefamilier - om alt fra merkeklær til kommepenger. Slik lærer du barna om fornuftig pengebruk og unngår at de går i luksusfellen.
Slik sparer du såpe fra dispenser
Silje har tre barn som har lært å vaske hendene før måltider og etter toalettbesøk. Men med dette trikset sparer familien faktisk minst 50% av såpeforbruket!
Bruk bleiekortet på Kiwi mest mulig fornuftig
Bleieavtalen hos Kiwi gir deg hver 4. pakke gratis - selvsagt lønnsomt for alle familier med store eller små bleiebarn. Men visste du at det går an å utnytte bleiekortet litt ekstra, i alle fall hvis du har flere bleiebarn?
Hvordan lure tørste og sultne unger på langtur
Alle foreldre på langtur med barn i bil vet at ungene kjapt spør etter drikke og noe å spise. Man er jo ikke alltid like godt forberedt, men da er det kjekt å jukse litt. - Stopp på en bensinstasjon, kjøp en braincooler og bruk koppen flere ganger med litt billig eplesaft eller lignende, forteller tipseren Arne Erik. Ungene er kanskje like fascinert av koppen som av innholdet og sammen med noen billige kjeks blir kanskje turen til å holde ut for ungene?
Lån bøker på biblioteket
Alle vet om mulighetene, men bruker du den? Biblioteket er et skattkammer for deg som liker å lese - og ikke minst gratis. Enten du har små barn eller ikke, unn deg noen timer på ditt nærmeste bibliotek og grav frem noen gode bøker som gir deg herlige opplevelser på solsengen eller i godstolen. Mange bibliotek er moderne og innbydende og langt unna fortidens triste utlånssteder.
Ørsta: Lån skiutstyr til barna helt gratis hos Frivilligsentralen
Ørsta kommune gjør sitt til at barn skal få oppleve gleden ved å gå på ski. Stikk innom Frivilligsentralen og lån utstyr, så sparer du pengene det koster. Skostørrelser fra 32-43.
Bruke billige poser i bleiebøtta
Tipseren Nina gikk lei av å kjøpe dyre poser til bleiebøtta. Hva hjelper det vel om bøtta er billig eller gratis, når posene koster flesk? Her kan du lese hvordan Nina løste floken!
Billig bademoro for barneforeldre
Bruker barna opp badeskummet eller såpa i en fei når de bader? Kjøp duschcreme av merket X-tra hos OBS og COOP til 10,50 per flaske og dere har billig moro i hjemmet når det er badetid!
Spar penger på billig "refill" til bleiebøtter
Opptil flere steder kan man få gratis bleiebøtter. Det som imidlertid er en hake ved det er at det legges opp til at du skal kjøpe dyre refillposer til bøttene. Dette har en smart gjerrigknark ved navn Christina sendt oss en god og billig alternativ løsning på!
Spar penger på SFO - be om halv plass
Har du regnet på hvor mange timer barnet ditt faktisk bruker på skolefritidsordningen? De fleste steder er det mye å spare hvis man kan klare seg med halv SFO-plass (10 timer per uke) fremfor hel.
Tøybleier - et billig og miljøvennlig alternativ
Tøybleier er mye mer økonomisk og miljøvennlig enn papirbleier - med andre ord en fin måte for småbarnsfamilier å spare miljøet og få det romsligere på pengefronten.
Vis flere »
Vis flere »
Vis flere »
Vis flere »
Vis flere »
Vis flere »
Vis flere »
Denne kategorien har dessverre ikke noe innhold for tiden.