Menighetsbladet
Følg på Facebook

RSS-strøm
Følg på Twitter

Ny på Gjerrigknark.com?

Tips/det du må vite for å komme i gang:

  1. Lik meg på Facebook:
  2. Få tilsendt de beste tipsene på e-post:
  3. Besøk min mest populære seksjon: Gratis ting & vareprøver
  4. Gjerrigknark.com lagrer og bruker informasjonskapsler. Ved videre bruk godtar du dette samt de øvrige betingelsene for bruk av nettsidene mine.
  Gjerrigknarkens Menighetsblad     RSS-strøm     Følg på Twitter
Send inn ditt tips! | Logg inn

Tjene Penger/Spørreundersøkelser:

Få gavekort fra Gavekorttorget for å svare på spørsmål hos Yougov

Tips en venn:
Del denne saken: Publiser ppå Facebook Tweet ppå Twitter
Følg denne saken:

Få gavekort fra Gavekorttorget for å svare på spørsmål hos Yougov Det finnes mange firmaer som ringer rundt for å få deg til å svare på spørsmål. Men finnes det noe bedre enn å velge selv når du vil svare og samtidig få belønning i form av gaver?

YouGov tilbyr deg å stå registrert i en database. Dernest får du tilbud om å delta i undersøkelser. Dersom du passer i profilen som er ønsket og du gjennomfører undersøkelsene, gir YouGov deg poeng som du enten kan veksle inn i gavekort fra Gavekorttorget eller til å kjøpe lodd i firmaets eget lotteri (der de også oppgir vinnerne, Gjerrigknarken har selv vunnet cd-pakker).

Alle personer over 15 år med bosted i Norge kan delta hos YouGov.

Dette er definitivt en av de seriøse aktørene som ikke spammer deg ned med spørreundersøkelser, men der du likevel klarer å samle opp nok poeng til et herlig gavekort på Peppes, CDON eller en blomsterbukett.

For tiden pleier Gjerrigknarken å velge gavekort fra Siba - da shopper jeg unødvendig mange pakker med kaffepads til en unødvendig kaffemaskin. Helt gratis.

Med Yougov kan du samle poeng og løse dem inn i gavekort.

 

Jeg anbefaler også å ta en titt på Gjerrigknarkens Forbrukerpanel - her får du penger som du kan ta ut direkte, uten å måtte gå veien via gavekort.


Klikk her for å besøke
Lagt til: 
søndag 22. nov 2009

Endret: 
lørdag 3. des 2016
Tipser: 
Gjerrigknarken

Gjerrigknarken Sjøl
Gjerrigknarken Sjøl Vi setter pris på tilbakemeldinger og kommentarer tilknyttet denne saken. Dette er til hjelp for andre besøkende så vel som administratorer og hjelper å holde sidene våre oppdaterte!

Skriv derfor gjerne noen ord om hva du synes hva som er bra - eventuelle tips og om det oppstod problemer etc. Bruk boksen under!
Har du lyst til å prøve yoga? Nye medlemmer i Energica får en stor yogapakke med to CD'er, 3 bøker og yogabag til en samlet verdi av ca. 1 300 kroner i velkomstgave. Det er ingen kjøpsforpliktelser, men du må dekke porto for velkomstgaven.
Bestiller du 15 utgaver av Vi Menn for 298 kroner, får du samtidig en Fiskars Edge kokkekniv i velkomstgave. Abonnementet kan du stoppe når du vil.

Hvilke kategorier liker du best?

Klikk på "Liker"-knappen bak de kategoriene du vil ha de beste sakene fra i nyhetsstrømmen din på Facebook

Har du kommet ned hit kan du jo ta en titt på en av mine mange Youtube-videoer:

Gjerrigknarken tester Coop Prix sin månedsdeal
Gjerrigknarken presenterer: Hvordan lage billig champagne
Gjerrigknarken kaster ikke matvarer utgått på dato