Menighetsbladet
Følg på Facebook

RSS-strøm
Følg på Twitter

Ny på Gjerrigknark.com?

Tips/det du må vite for å komme i gang:

  1. Lik meg på Facebook:
  2. Få tilsendt de beste tipsene på e-post:
  3. Besøk min mest populære seksjon: Gratis ting & vareprøver
  4. Gjerrigknark.com lagrer og bruker informasjonskapsler. Ved videre bruk godtar du dette samt de øvrige betingelsene for bruk av nettsidene mine.
  Gjerrigknarkens Menighetsblad     RSS-strøm     Følg på Twitter
Send inn ditt tips! | Logg inn

Tjene Penger/Spørreundersøkelser:

Få gavekort fra Gavekorttorget for å svare på spørsmål hos Yougov

Tips en venn:
Del denne saken: Publiser ppå Facebook Tweet ppå Twitter
Følg denne saken:

Få gavekort fra Gavekorttorget for å svare på spørsmål hos Yougov Det finnes mange firmaer som ringer rundt for å få deg til å svare på spørsmål. Men finnes det noe bedre enn å velge selv når du vil svare og samtidig få belønning i form av gaver?

YouGov tilbyr deg å stå registrert i en database. Dernest får du tilbud om å delta i undersøkelser. Dersom du passer i profilen som er ønsket og du gjennomfører undersøkelsene, gir YouGov deg poeng som du enten kan veksle inn i gavekort fra Gavekorttorget eller til å kjøpe lodd i firmaets eget lotteri (der de også oppgir vinnerne, Gjerrigknarken har selv vunnet cd-pakker).

Alle personer over 15 år med bosted i Norge kan delta hos YouGov.

Dette er definitivt en av de seriøse aktørene som ikke spammer deg ned med spørreundersøkelser, men der du likevel klarer å samle opp nok poeng til et herlig gavekort på Peppes, CDON eller en blomsterbukett.

For tiden pleier Gjerrigknarken å velge gavekort fra Siba - da shopper jeg unødvendig mange pakker med kaffepads til en unødvendig kaffemaskin. Helt gratis.

Med Yougov kan du samle poeng og løse dem inn i gavekort.

 

Jeg anbefaler også å ta en titt på Gjerrigknarkens Forbrukerpanel - her får du penger som du kan ta ut direkte, uten å måtte gå veien via gavekort.


Klikk her for å besøke
Lagt til: 
søndag 22. nov 2009

Endret: 
lørdag 3. des 2016
Tipser: 
Gjerrigknarken

Gjerrigknarken Sjøl
Gjerrigknarken Sjøl Vi setter pris på tilbakemeldinger og kommentarer tilknyttet denne saken. Dette er til hjelp for andre besøkende så vel som administratorer og hjelper å holde sidene våre oppdaterte!

Skriv derfor gjerne noen ord om hva du synes hva som er bra - eventuelle tips og om det oppstod problemer etc. Bruk boksen under!
Dersom du handler via Kolonial.no og matbutikker som Kiwi, Meny, Spar og Joker og ellers er på jakt etter bonuspoeng fra Norwegian, bør du sjekke dette tipset fra brukeren Leah.
Store og små er fortsatt glade i Thorbjørn Egner og hans univers. I denne velkomstgaven får du både sengesett, bøker, kopp og tallerken i en stor Egner-pakke. Gjelder for nye medlemmer i Barnas Egen Bokverden.

Hvilke kategorier liker du best?

Klikk på "Liker"-knappen bak de kategoriene du vil ha de beste sakene fra i nyhetsstrømmen din på Facebook

Har du kommet ned hit kan du jo ta en titt på en av mine mange Youtube-videoer:

Gjerrigknarken på Radio Norge - Morgenklubben
Gjerrigknarken bruker vannet fra tørketrommelen
Fakkelbokser lever lenger med stearinrester