Menighetsbladet
Følg på Facebook

RSS-strøm
Følg på Twitter

Ny på Gjerrigknark.com?

Tips/det du må vite for å komme i gang:

  1. Lik meg på Facebook:
  2. Få tilsendt de beste tipsene på e-post:
  3. Besøk min mest populære seksjon: Gratis ting & vareprøver
  4. Gjerrigknark.com lagrer og bruker informasjonskapsler. Ved videre bruk godtar du dette samt de øvrige betingelsene for bruk av nettsidene mine.
  Gjerrigknarkens Menighetsblad     RSS-strøm     Følg på Twitter
Send inn ditt tips! | Logg inn

Nyttige tjenester/Penger, bank og forsikring:

Gebyrfri VISA - gratis ved gjerrig bruk

Tips en venn:
Del denne saken: Publiser ppå Facebook Tweet ppå Twitter
Følg denne saken:

Gebyrfri VISA - gratis ved gjerrig bruk Dette kortet har Gjerrigknarken brukt i flere år, hovedsaklig til bruk på internett. Ingen gebyrer på varekjøp osv. Heldigvis er Gjerrigknarken disiplinert når det gjelder å betale fakturaen hver måned, da blir det heller ingen renter. Kan det bli bedre? Inntil 50 dagers betalingsutsettelse gjør dette kortet til en vinn-vinn-situasjon for oss gjerrige!

Nå har vel aldri Gjerrigknarken vært særlig ivrig på å shoppe, men det hender jo det dukker opp gode tilbud. Da er jeg skeptisk til å bruke kortet som suger pengene mine direkte fra bankkontoen. Gebyrfri VISA sender faktura en gang i måneden, på den måten har vi gjerrige god kontroll på bruken.

Les mer om hvordan Gjerrigknarken bruker sine kredittkort på denne siden. Gebyrfri VISA (vis faktaside om kortet) har følgende vilkår knyttet til bruk av sitt kredittkort: Eff.rente 23,41 %, 15 000, - o/12 mnd. Totalt 16 779,51.

Klikk her for å besøke
Lagt til: 
søndag 10. jan 2010

Endret: 
onsdag 17. sep 2014
Tipser: 
Gjerrigknarken

Gjerrigknarken Sjøl
Gjerrigknarken Sjøl Vi setter pris på tilbakemeldinger og kommentarer tilknyttet denne saken. Dette er til hjelp for andre besøkende så vel som administratorer og hjelper å holde sidene våre oppdaterte!

Skriv derfor gjerne noen ord om hva du synes hva som er bra - eventuelle tips og om det oppstod problemer etc. Bruk boksen under!
I denne velkomstgaven for nye medlemmer i Krimklubben får du et grillsett fra Fiskars og tre bøker. Grillsettet består av stekegaffel, kokkekniv, grønnsakskniv, pensel og salatbestikk.
Bestiller du 3 utgaver av bladet I Form for 129 kroner, får du en Active Fit løpejakke verdt 799 kroner i velkomstgave. Husk at du kan stoppe abonnementet når du selv vil.

Hvilke kategorier liker du best?

Klikk på "Liker"-knappen bak de kategoriene du vil ha de beste sakene fra i nyhetsstrømmen din på Facebook

Har du kommet ned hit kan du jo ta en titt på en av mine mange Youtube-videoer:

Gjerrigknarkens tips om bokklubber
Gjerrigknarken presenterer mysteriet Bremykt
Gjerrigknarken sjøl på NRK Østafjells 19. desember 2011