Menighetsbladet
Følg på Facebook

RSS-strøm
Følg på Twitter

Ny på Gjerrigknark.com?

Tips/det du må vite for å komme i gang:

  1. Lik meg på Facebook:
  2. Få tilsendt de beste tipsene på e-post:
  3. Besøk min mest populære seksjon: Gratis ting & vareprøver
  4. Gjerrigknark.com lagrer og bruker informasjonskapsler. Ved videre bruk godtar du dette samt de øvrige betingelsene for bruk av nettsidene mine.
  Gjerrigknarkens Menighetsblad     RSS-strøm     Følg på Twitter
Send inn ditt tips! | Logg inn

Rabatter & rabattkoder/Reise og overnatting:

Bonuspoeng fra Norwegian

Tips en venn:
Del denne saken: Publiser ppå Facebook Tweet ppå Twitter
Følg denne saken:

Bonuspoeng fra Norwegian Gjerrigknarken flyr lite, det hører med til menighetsbudskapet å spare både miljø og lommebok for slike ting. Men jeg er såpass smart at jeg leker reisebyrå for både venner, bekjente, fjern og nær familie. Da tjener jeg plenty med bonuspoeng.

Norwegian har i et par år hatt sitt eget kredittkort (faktaside) der man hadde muligheten til å spare bonuspoeng og bruke dem på flyreiser. Dersom du har vært innehaver av et slikt kort siden starten, vet du også at det i vinter skjedde et brudd mellom Norwegian og Terra som hadde det opprinnelige kortet. Norwegians kunder har nå fått et eget kort (mens Terra forsøkte å bombardere de tidligere kundene med et annet kort – det klippet jeg bare i filler…) og du kan faktisk tjene bra med Cashpoints som du igjen kan bruke til flyreiser.

Så når jeg hører at noen vil på tur, tilbyr jeg meg å bestille reisen for dem ved å bruke mitt kredittkort – så kan folket etterpå overføre pengene til min bankkonto. Jeg tjener jo til og med litt renter siden kortet har opptil 45 dagers gratis kreditt. Og dermed tjener jeg en god slump med disse poengene som jeg sparer til gratis reiser. Og alle er fornøyde!

Vil du også bestille et slikt Bank Norwegian kredittkort til bruk ved bestillinger av flyreiser? Du kan selvsagt bruke kredittkortet til andre ting, men Gjerrigknarken anbefaler andre kredittkort til andre varekjøp.

Bank Norwegian: (Eff.rente 23,10%, 15 000, - o/12 mnd. Totalt 16 764)

Klikk her for å besøke
Lagt til: 
søndag 6. jun 2010

Endret: 
lørdag 22. okt 2016
Tipser: 
Gjerrigknarken

Gjerrigknarken Sjøl
Gjerrigknarken Sjøl Vi setter pris på tilbakemeldinger og kommentarer tilknyttet denne saken. Dette er til hjelp for andre besøkende så vel som administratorer og hjelper å holde sidene våre oppdaterte!

Skriv derfor gjerne noen ord om hva du synes hva som er bra - eventuelle tips og om det oppstod problemer etc. Bruk boksen under!
Nye medlemmer i Krimklubben får et 3-delers knivsett bestående av santoku kniv, kokkekniv og kjøkkenkniv - og i tillegg tre krimbøker i velkomstgave. Det er ingen kjøpsforpliktelser, men du må dekke porto for velkomstgaven.
Tegner du et halvårlig abonnement på KK for 499 kroner, får du en flaske Clean Lovegrass parfyme verdt 455 kroner i velkomstgave. Du kan stoppe abonnementet når du selv vil.

Hvilke kategorier liker du best?

Klikk på "Liker"-knappen bak de kategoriene du vil ha de beste sakene fra i nyhetsstrømmen din på Facebook

Har du kommet ned hit kan du jo ta en titt på en av mine mange Youtube-videoer:

Gjerrigknarkens julegavetips: bokklubbgaver
Gjerrigknarken vasker med gratis vaskemiddel
Gjerrigknarken bruker kjelene riktig