Menighetsbladet
Følg på Facebook

RSS-strøm
Følg på Twitter

Ny på Gjerrigknark.com?

Tips/det du må vite for å komme i gang:

  1. Lik meg på Facebook:
  2. Få tilsendt de beste tipsene på e-post:
  3. Besøk min mest populære seksjon: Gratis ting & vareprøver
  4. Gjerrigknark.com lagrer og bruker informasjonskapsler. Ved videre bruk godtar du dette samt de øvrige betingelsene for bruk av nettsidene mine.
  Gjerrigknarkens Menighetsblad     RSS-strøm     Følg på Twitter
Send inn ditt tips! | Logg inn

Rabatter & rabattkoder/Diverse:

Gratis frakt på Feelunique.com

Tips en venn:
Del denne saken: Publiser ppå Facebook Tweet ppå Twitter
Følg denne saken:

Gratis frakt på Feelunique.com Gjerrigknarken Kristin tipser andre knarker om feelunique.com som har gratis frakt i tillegg til at de har veldig lave priser på kosmetikk o.l. - Blant annet en hårspray jeg fant hos frisør her i Norge til 240 kr, koster 110 på dette nettstedet, forteller Kristin.

- Det er jo en utenlandsk side, men de har som sagt gratis frakt. Hvis man holder seg under 300 kr slipper man toll også! Hvilket ikke er noe problem, siden man kan bestille så mange ganger man vil, det er jo gratis frakt, sier Kristin.

Hvis man tipser noen om denne siden (gjennom en link på siden) og de kjøper noe, får man også 5 pund i gavekort! - For tiden er pundet veldig lavt i kurs, så det finnes ikke grenser for hvor mye man kan spare på denne siden for øyeblikket, forteller Kristin til Gjerrigknark.com.

Klikk her for å besøke
Lagt til: 
mandag 25. apr 2011

Endret: 
tirsdag 2. mai 2017
Tipser: 
Kristin

Gjerrigknarken Sjøl
Gjerrigknarken Sjøl Vi setter pris på tilbakemeldinger og kommentarer tilknyttet denne saken. Dette er til hjelp for andre besøkende så vel som administratorer og hjelper å holde sidene våre oppdaterte!

Skriv derfor gjerne noen ord om hva du synes hva som er bra - eventuelle tips og om det oppstod problemer etc. Bruk boksen under!
Vil du ha en trådløs høyttaler og nyte musikk i hagen, på stranden, i båten eller hvor du nå måtte være? Bestiller du to utgaver av Komputer for alle for kr 69,50, får du en bluetooth høyttaler i velkomstgave. Det er ingen bindingstid, og du bestemmer selv når du vil stoppe abonnementet.
Er du glad i frilufts- og villmarksliv, kan du i dette tilbudet få 6 utgaver av bladet Villmarksliv og en caps for 220 kroner. Du kan stoppe abonnementet når du selv vil.

Hvilke kategorier liker du best?

Klikk på "Liker"-knappen bak de kategoriene du vil ha de beste sakene fra i nyhetsstrømmen din på Facebook

Har du kommet ned hit kan du jo ta en titt på en av mine mange Youtube-videoer:

Fakkelbokser lever lenger med stearinrester
Gjerrigknarken bruker kjelene riktig
Når nettene blir lange - drar vi for gardinene