Menighetsbladet
Følg på Facebook

RSS-strøm
Følg på Twitter

Ny på Gjerrigknark.com?

Tips/det du må vite for å komme i gang:

  1. Lik meg på Facebook:
  2. Få tilsendt de beste tipsene på e-post:
  3. Besøk min mest populære seksjon: Gratis ting & vareprøver
  4. Gjerrigknark.com lagrer og bruker informasjonskapsler. Ved videre bruk godtar du dette samt de øvrige betingelsene for bruk av nettsidene mine.
  Gjerrigknarkens Menighetsblad     RSS-strøm     Følg på Twitter
Send inn ditt tips! | Logg inn

Tjene Penger/Øvrige muligheter:

Tjen penger på gamle spill

Tips en venn:
Del denne saken: Publiser ppå Facebook Tweet ppå Twitter
Følg denne saken:

Tjen penger på gamle spill På Gamestop er det fullt mulig å selge (nesten) alle sine gamle spill, spillkonsoller o.l. Om de derimot betaler godt er en annen sak, men det er et godt alternativ hvis en likevel skal kvitte seg med noe.

Vår tipser Anna skriver:

"Fikk blant annet 12 kr kontant eventuelt gavekort i butikken deres på 18 kr (kunne velge) for et xbox-spill som var uåpnet. Ikke akkurat prisen man ønsker seg, men man er iallefall garantert å få solgt den, og har man mange kan det fort bli noen kroner."

"Vil derimot skryte veldig av prisene deres på brukte DVDer, hvor de selger alt mulig. Innimellom alt kan man finne noen virkelige gullfunn, eller noen skikkelig billige til så lite som 9 kroner."

Oppdatering november 2014: Men nå tar dessverre ikke Gamestop lenger imot brukte DVD'er, så da har de vel heller ikke noe brukt-DVD-marked å skryte av...

Klikk her for å besøke
Emneord: Gamestop

Forfattet av: Gjerrigknarken Sjøl
Lagt til: 
søndag 4. sep 2011

Endret: 
søndag 23. okt 2016
Tipser: 
Anna

Gjerrigknarken Sjøl
Gjerrigknarken Sjøl Vi setter pris på tilbakemeldinger og kommentarer tilknyttet denne saken. Dette er til hjelp for andre besøkende så vel som administratorer og hjelper å holde sidene våre oppdaterte!

Skriv derfor gjerne noen ord om hva du synes hva som er bra - eventuelle tips og om det oppstod problemer etc. Bruk boksen under!
Bruker du rabattkoden '8prosent' i nettbutikken til Gorilla Sports, får du 8% rabatt. Verdt å ta med seg, profesjonelt gym- og treningsutstyr kan jo koste en smule!
Bestiller du 5 utgaver av kvinnemagasinet Tara for 229 kroner, får du foundation og en kabukibørste verdt 834 kroner i velkomstgave. Husk at du kan stoppe abonnementet når du selv vil.

Hvilke kategorier liker du best?

Klikk på "Liker"-knappen bak de kategoriene du vil ha de beste sakene fra i nyhetsstrømmen din på Facebook

Har du kommet ned hit kan du jo ta en titt på en av mine mange Youtube-videoer:

Gjerrigknarken på Radio Norge - Morgenklubben
Gjerrigknarken bruker monsterrefill med såpe
Gjerrigknarken bruker kjelene riktig