Menighetsbladet
Følg på Facebook

RSS-strøm
Følg på Twitter

Ny på Gjerrigknark.com?

Tips/det du må vite for å komme i gang:

  1. Lik meg på Facebook:
  2. Få tilsendt de beste tipsene på e-post:
  3. Besøk min mest populære seksjon: Gratis ting & vareprøver
  4. Gjerrigknark.com lagrer og bruker informasjonskapsler. Ved videre bruk godtar du dette samt de øvrige betingelsene for bruk av nettsidene mine.
  Gjerrigknarkens Menighetsblad     RSS-strøm     Følg på Twitter
Send inn ditt tips! | Logg inn

Sparetips:

Billig fotoshoot til bryllupsbilder og andre anledninger

Tips en venn:
Del denne saken: Publiser ppå Facebook Tweet ppå Twitter
Følg denne saken:

Billig fotoshoot til bryllupsbilder og andre anledninger Med jevne mellomrom kjører ulike fotostudio kampanjer i form av gratis fotografering med full makeup, hvor du ikke forplikter deg til noe som helst. Det eneste som koster er om du vil kjøpe bildene. Noen steder får man også første bildet gratis. Dette kan gjerrigknarker potensielt bruke på en lur måte.

Benytter du deg av denne typen tilbud kan du selv velge tema, ha med klær, pynt, personlige duppeditter som betyr noe for deg og dine og bestemme selv hvordan du/dere tenker å sminkes/se ut.

Hver gang en er på med på noe slikt tenker en: hvorfor ikke bruke dette på en litt mer "slu" måte? Foreksempel når en snart skal gifte seg, velge et tema nærliggende bryllup, ta med penklær og ta mange fine bilder, og dermed bare kjøpe de fineste. Slik kommer en unna de mange tusen krone en bryllupsfotografering ville kostet hos en fotograf med studio. Det går jo også ann å bruke andre temaer som feks konfirmant, barndåp og så videre. Kreativiteten setter grenser!

Dette var Nina sitt lille sparetips, vi takker så mye og håper flere av dere sender inn deres egne sparetips!


Lagt til: 
søndag 18. mar 2012

Endret: 
onsdag 9. okt 2013
Tipser: 
nina

Gjerrigknarken Sjøl
Gjerrigknarken Sjøl Vi setter pris på tilbakemeldinger og kommentarer tilknyttet denne saken. Dette er til hjelp for andre besøkende så vel som administratorer og hjelper å holde sidene våre oppdaterte!

Skriv derfor gjerne noen ord om hva du synes hva som er bra - eventuelle tips og om det oppstod problemer etc. Bruk boksen under!
Er du glad i frilufts- og villmarksliv, kan du i dette tilbudet få 6 utgaver av bladet Villmarksliv og en caps for 220 kroner. Du kan stoppe abonnementet når du selv vil.
I denne kampanjen får du topp og tights fra Kari Traa verdt 599 kroner når du bestiller 3 utgaver av I Form for 99 kroner. NB! Kun størrelsene XS/S og M igjen! Husk at du kan stoppe abonnementet når du selv vil.

Hvilke kategorier liker du best?

Klikk på "Liker"-knappen bak de kategoriene du vil ha de beste sakene fra i nyhetsstrømmen din på Facebook

Har du kommet ned hit kan du jo ta en titt på en av mine mange Youtube-videoer:

Gjerrigknarken jukser med sjokopulver også
Gjerrigknarken sparer tannkrem: skvis tuben
Gjerrigknarken bruker monsterrefill med såpe