Menighetsbladet
Følg på Facebook

RSS-strøm
Følg på Twitter

Ny på Gjerrigknark.com?

Tips/det du må vite for å komme i gang:

  1. Lik meg på Facebook:
  2. Få tilsendt de beste tipsene på e-post:
  3. Besøk min mest populære seksjon: Gratis ting & vareprøver
  4. Gjerrigknark.com lagrer og bruker informasjonskapsler. Ved videre bruk godtar du dette samt de øvrige betingelsene for bruk av nettsidene mine.
  Gjerrigknarkens Menighetsblad     RSS-strøm     Følg på Twitter
Send inn ditt tips! | Logg inn

Sparetips:

Lån gratis filmer gjennom biblioteket

Tips en venn:
Del denne saken: Publiser ppå Facebook Tweet ppå Twitter
Følg denne saken:

Lån gratis filmer gjennom biblioteket I steden for å leie eller kjøpe filmer til flere hundre kroner kan man ta seg en tur på sitt lokale bibliotek for å låne de som DVD'er.

Bibliotekene i Norge er nå mye bedre enn tidligere. Du får et lånekort -helt gratis- som man kan bruke i hele landet. Du kan låne mens du er på ferie i feks. Nord-Norge å levere når du kommer hjem til feks. Sørlandet.

Bibliotekene i hele Norge samarbeider slik at selv om ditt lokale bibliotek ikke har den DVD-en du har lyst på, så kan du få den fra et annet bibliotek. Vår tipser, Helene, sier at bare i Agder er det nå 2 millioner bøker og 50 000 filmer å velge mellom! Det er selvfølgelig helt gratis å låne!


Lagt til: 
tirsdag 15. mai 2012

Endret: 
onsdag 9. okt 2013
Tipser: 
Helene

Gjerrigknarken Sjøl
Gjerrigknarken Sjøl Vi setter pris på tilbakemeldinger og kommentarer tilknyttet denne saken. Dette er til hjelp for andre besøkende så vel som administratorer og hjelper å holde sidene våre oppdaterte!

Skriv derfor gjerne noen ord om hva du synes hva som er bra - eventuelle tips og om det oppstod problemer etc. Bruk boksen under!
Nå kan du prøve Vendelas nye hudpleie Diamonds bestående av dagkrem og hudolje gratis i 30 dager - du må bare dekke porto kr 38. Husk å gi beskjed dersom du ikke ønsker flere leveranser.
Bestiller du 15 utgaver av Vi Menn for 298 kroner, får du et par Swiss Peak solbriller i velkomstgave. Du kan stoppe abonnementet når du selv vil.

Hvilke kategorier liker du best?

Klikk på "Liker"-knappen bak de kategoriene du vil ha de beste sakene fra i nyhetsstrømmen din på Facebook

Har du kommet ned hit kan du jo ta en titt på en av mine mange Youtube-videoer:

Gjerrigknarkens guide til knekkebrød - hva skal du spise?
Gjerrigknarken sparer tannkrem: skvis tuben
Gjerrigknarkens tips om bokklubber