Menighetsbladet
Følg på Facebook

RSS-strøm
Følg på Twitter

Ny på Gjerrigknark.com?

Tips/det du må vite for å komme i gang:

  1. Lik meg på Facebook:
  2. Få tilsendt de beste tipsene på e-post:
  3. Besøk min mest populære seksjon: Gratis ting & vareprøver
  4. Gjerrigknark.com lagrer og bruker informasjonskapsler. Ved videre bruk godtar du dette samt de øvrige betingelsene for bruk av nettsidene mine.
  Gjerrigknarkens Menighetsblad     RSS-strøm     Følg på Twitter
Send inn ditt tips! | Logg inn

Sparetips:

Lån gratis filmer gjennom biblioteket

Tips en venn:
Del denne saken: Publiser ppå Facebook Tweet ppå Twitter
Følg denne saken:

Lån gratis filmer gjennom biblioteket I steden for å leie eller kjøpe filmer til flere hundre kroner kan man ta seg en tur på sitt lokale bibliotek for å låne de som DVD'er.

Bibliotekene i Norge er nå mye bedre enn tidligere. Du får et lånekort -helt gratis- som man kan bruke i hele landet. Du kan låne mens du er på ferie i feks. Nord-Norge å levere når du kommer hjem til feks. Sørlandet.

Bibliotekene i hele Norge samarbeider slik at selv om ditt lokale bibliotek ikke har den DVD-en du har lyst på, så kan du få den fra et annet bibliotek. Vår tipser, Helene, sier at bare i Agder er det nå 2 millioner bøker og 50 000 filmer å velge mellom! Det er selvfølgelig helt gratis å låne!


Lagt til: 
tirsdag 15. mai 2012

Endret: 
onsdag 9. okt 2013
Tipser: 
Helene

Gjerrigknarken Sjøl
Gjerrigknarken Sjøl Vi setter pris på tilbakemeldinger og kommentarer tilknyttet denne saken. Dette er til hjelp for andre besøkende så vel som administratorer og hjelper å holde sidene våre oppdaterte!

Skriv derfor gjerne noen ord om hva du synes hva som er bra - eventuelle tips og om det oppstod problemer etc. Bruk boksen under!
Vil du være med å påvirke norske matbutikker? GfK leter etter folk som vil registrere sine dagligvarer og tjene poeng som kan byttes mot gavekort og premier. Samtidig kan du følge med på hva du har handlet den siste måneden - kjekt for deg som vil bli bevisst på handlingen din.
Bestiller du 10 utgaver av Allers for 299 kroner, får du et sett fra Crabtree & Evelyn bestående av håndkrem og neglelakk i velkomstgave. Total verdi er 884 kroner!

Hvilke kategorier liker du best?

Klikk på "Liker"-knappen bak de kategoriene du vil ha de beste sakene fra i nyhetsstrømmen din på Facebook

Har du kommet ned hit kan du jo ta en titt på en av mine mange Youtube-videoer:

Gjerrigknarken bruker eddik i husholdningen
Gjerrigknarken kjøper Norges billigste t skjorter fra USA
Gjerrigknarken panter flaske og tjener 50 øre