Menighetsbladet
Følg på Facebook

RSS-strøm
Følg på Twitter

Ny på Gjerrigknark.com?

Tips/det du må vite for å komme i gang:

  1. Lik meg på Facebook:
  2. Få tilsendt de beste tipsene på e-post:
  3. Besøk min mest populære seksjon: Gratis ting & vareprøver
  4. Gjerrigknark.com lagrer og bruker informasjonskapsler. Ved videre bruk godtar du dette samt de øvrige betingelsene for bruk av nettsidene mine.
  Gjerrigknarkens Menighetsblad     RSS-strøm     Følg på Twitter
Send inn ditt tips! | Logg inn

Sparetips/Forsikring:

Ikke betal én krone for reiseforsikringen!

Tips en venn:
Del denne saken: Publiser ppå Facebook Tweet ppå Twitter
Følg denne saken:

Ikke betal én krone for reiseforsikringen! Skal du ut å reise, kan en enkelt reiseforsikring fort vekk koste ca. 500,- per person. Vår tipser Siv kommer her med et godt tips om å skaffe seg et kredittkort der man får gratis reise- og avbestillingsforsikring inkludert. Det er vel ingen vits i å legge igjen unødvendige penger hos forsikringsselskapet...

Et vanlig krav er at man betaler minst 50% av transportkostnadene for reisen med  det aktuelle kredittkortet, men så vips så er hele familien forsikret gratis! Er man 4 stykker så kan det fort være 2000 kroner spart!

Sjekk først om ditt eksisterende kredittkort har en slik forsikring, hvis ikke er et eksempel på et kredittkort som inkluderer reiseforsikring Gebyrfri.no-kortet (en fin oppsummering over fordelene ved kortet finner du her). Hvis du vil se alle betingelsene for at du skal få gratisforsikringen på dette, klikk først på lenken "priser og betingelser" og videre på "reiseforsikringsvilkår".

OBS OBS: En gjerrigknark er forsiktig med kredittkort, så betal alltid i tide, ellers kan det bli rådyrt! Effektiv rente blir eksempelvis 23,41%, på et lånebeløp på 15 000, om du ikke betaler ned noe soom helst på 12 måneder. I verste fall vil det si at du må betale 16 780 tilbake!

Klikk her for å besøke
Emneord: reiseforsikring

Forfattet av: Gjerrigknarken Sjøl
Lagt til: 
fredag 12. okt 2012

Endret: 
søndag 23. okt 2016
Tipser: 
Siv

Gjerrigknarken Sjøl
Gjerrigknarken Sjøl Vi setter pris på tilbakemeldinger og kommentarer tilknyttet denne saken. Dette er til hjelp for andre besøkende så vel som administratorer og hjelper å holde sidene våre oppdaterte!

Skriv derfor gjerne noen ord om hva du synes hva som er bra - eventuelle tips og om det oppstod problemer etc. Bruk boksen under!
Har du lyst på en hyggelig sittemulighet i hagen eller på terrassen? I denne velkomstgaven for nye medlemmer av Bokklubben Nye Bøker får du en bok, en benk og et bord - verdt 1199 kroner.
Har du lyst på to skarpe kniver i japansk stil? Bestiller du 2 utgaver av All Verdens Historie for kr 49,50, får du et knivsett verdt 429 kroner i velkomstgave. Du bestemmer selv når du vil stoppe abonnementet.

Hvilke kategorier liker du best?

Klikk på "Liker"-knappen bak de kategoriene du vil ha de beste sakene fra i nyhetsstrømmen din på Facebook

Har du kommet ned hit kan du jo ta en titt på en av mine mange Youtube-videoer:

Gjerrigknarken bruker vannet fra tørketrommelen
Gjerrigknarken vasker med gratis vaskemiddel
Gjerrigknarken lurer ungene med billig cola