Menighetsbladet
Følg på Facebook

RSS-strøm
Følg på Twitter

Ny på Gjerrigknark.com?

Tips/det du må vite for å komme i gang:

  1. Lik meg på Facebook:
  2. Få tilsendt de beste tipsene på e-post:
  3. Besøk min mest populære seksjon: Gratis ting & vareprøver
  4. Gjerrigknark.com lagrer og bruker informasjonskapsler. Ved videre bruk godtar du dette samt de øvrige betingelsene for bruk av nettsidene mine.
  Gjerrigknarkens Menighetsblad     RSS-strøm     Følg på Twitter
Send inn ditt tips! | Logg inn

Sparetips:

Gratis musikk-streaming: Fire alternativer til WiMP og Spotify

Tips en venn:
Del denne saken: Publiser ppå Facebook Tweet ppå Twitter
Følg denne saken:

Gratis musikk-streaming: Fire alternativer til WiMP og Spotify Hvorfor bruke 99,- kroner per måned på Spotyify Premium eller WiMP når du kan streame musikk gratis i like høy kvalitet? Vi gir deg ulike gjerrige, gratis streamingsalternativer for musikk.

  1. VK.com - dette er egentlig et sosialt nettverk på samme måte som Facebook. Du kan spille musikken gjennom nettleseren din når du er pålogget. Bra utvalg og vi fant også musikk som ikke er tilgjengelig i Spotify.
  2. Baidu - dette er også en tjeneste hvor du kan streame rett i nettleseren din. En må riktignok gjette seg frem til litt da alt står med asiatiske tegn, men start ved å skrive inn en sang i søkefeltet og trykk på enter - så går resten overraskende enkelt.
  3. QQ.com - nok en asiatisk musikkstreaming-tjeneste som krever litt gjetting mtp hva det står. Heldigvis er grensesnittet for avspilling ganske universelt, så det gikk bra for vår del ihvertfall.
  4. Groveshark - engelskspråklig, reklamefinansiert musikk-streaming. Denne fungerte helt utmerket for oss, spiller også rett i nettleseren uten problemer :)

Et tips for å unngå å måtte gjette seg frem til hva som står er å bruke nettleseren Google Chrome. Den kan oversette innhold på andre språk automatisk for deg ved at du høyreklikker i dokumentet og velger "Oversett til norsk".

Alt i alt var det den første tjenesten, VK, vi syntes var lettest å bruke, musikken ble lastet raskest og som en bonus også hadde et engelsk grensesnitt for avspilling. Eneste minus her er at man må opprette profil først, dette går imidlertid raskt!

Oppdatert: Joakim har tipset oss om den reklamefinansierte tjenesten Groveshark - denne er engelskspråklig og fungerer utmerket!


Emneord: musikk

Forfattet av: Gjerrigknarken Sjøl
Lagt til: 
onsdag 17. okt 2012

Endret: 
onsdag 9. okt 2013
Tipser: 
Egil

Gjerrigknarken Sjøl
Gjerrigknarken Sjøl Vi setter pris på tilbakemeldinger og kommentarer tilknyttet denne saken. Dette er til hjelp for andre besøkende så vel som administratorer og hjelper å holde sidene våre oppdaterte!

Skriv derfor gjerne noen ord om hva du synes hva som er bra - eventuelle tips og om det oppstod problemer etc. Bruk boksen under!
Unikefunn.no er en nettbutikk med over 5500 produkter innen alt fra parfyme og hårprodukter til designermøbler og elektronikk. I følge Prisjakt.no er de billigst i Norge på en lang rekke produkter.
Har du lyst på en designvase i klassisk design? Nye medlemmer i Bestselgerklubben får en Cocoon vase fra Holmegaard sammen med tre bestselgere i velkomstgave. Det er ingen kjøpsforpliktelser, men du må dekke porto for velkomstgaven.

Hvilke kategorier liker du best?

Klikk på "Liker"-knappen bak de kategoriene du vil ha de beste sakene fra i nyhetsstrømmen din på Facebook

Har du kommet ned hit kan du jo ta en titt på en av mine mange Youtube-videoer:

Gjerrigknarken presenterer hvordan man koker egg på gjerrig vis
Gjerrigknarken bruker gratis vaskemiddel
Gjerrigknarken kaster ikke matvarer utgått på dato