Menighetsbladet
Følg på Facebook

RSS-strøm
Følg på Twitter

Ny på Gjerrigknark.com?

Tips/det du må vite for å komme i gang:

  1. Lik meg på Facebook:
  2. Få tilsendt de beste tipsene på e-post:
  3. Besøk min mest populære seksjon: Gratis ting & vareprøver
  4. Gjerrigknark.com lagrer og bruker informasjonskapsler. Ved videre bruk godtar du dette samt de øvrige betingelsene for bruk av nettsidene mine.
  Gjerrigknarkens Menighetsblad     RSS-strøm     Følg på Twitter
Send inn ditt tips! | Logg inn

Sparetips:

Hvordan arrangere billigst mulig bryllup

Tips en venn:
Del denne saken: Publiser ppå Facebook Tweet ppå Twitter
Følg denne saken:

Hvordan arrangere billigst mulig bryllup Vår og sommer er bryllupstid. En fin årstid for en gjerrigknark-gjest til å skaffe seg gratis måltid og drinker. Men er det du selv som inviterer til bryllup, har kanskje pipa en annen lyd?!

Fortvil ikke! Det er ingen grunn til at det å gifte seg og det å være en gjerrigknark trenger å være motstridende!

Her følger tipseren vår, Kari, sine sparetips i bryllupstider:

  1. Start tidlig med planlegging. Vær ute i god tid med leie av lokaler. Gjør avtaler i god tid. Det kan du spare penger på.
  2. Tenk på hvilke talenter som finnes blant venner og familie. Har du en fetter som tar DJ-jobber på si? Perfekt. En venninne som er flink til å synge? Hurra! En søster som har jobbet som konditor? Flott!
  3. Kjøp billige ting du kommer over. Dette punktet forutsetter at du har planlagt omtrent hvilket tema/pynt du vil ha i bryllupet, men ikke så fastspikret at det ikke kan justeres hvis du kommer over noe virkelig billig. Etter bryllupet kan du enten forsøke å selge brukt bryllupspynt på f. eks. finn.no, hvis du ikke har kjøpt ting som du fint kan bruke i ditt eget hus, i alle fall noe av det. Ting som ikke ble brukt kan benyttes som gaver ved senere anledninger.
  4. Bestiller du brudekjole i god tid, kan du få den sydd i Kina til en billig penge, ofte bare rundt 1200 kroner (ja, du leste riktig!) for en skikkelig fin prinsessekjole av en kjole. Velger du en kjole med snøring i ryggen er det ingen fare om du går opp eller ned noen kg heller :) Denne kan også selges videre.
  5. Det er ikke frekt å ønske seg penger i bryllupsgave! Dette kan eventuelt brukes til å betale for moroa :)

Tusen takk til Kari for flotte tips! Ellers vil vi legge er det alltids lov å gjøre som paret under, nemlig holde feiringen enkel, med få gjester:

Har du noen gode bryllupstips? Skriv de inn i kommentarfeltet, eller send inn via vårt tipseskjema :)

Men ikke fortvil: Ingen grunn til at det å gifte seg og det å være en gjerrigknark trenger å være motstridende! Her følger mine sparetips i disse bryllupstider:
- Start tidlig med planlegging. Vær ute i god tid med leie av lokaler. Gjør avtaler i god tid. Det kan du spare penger på.
- Tenk på hvilke talenter som finnes blant venner og familie. Har du en fetter som tar DJ-jobber på si? Perfekt. En venninne som er flink til å synge? Hurra! En søster som har jobbet som konditor? Flott!
- Kjøp billige ting du kommer over. Dette punktet forutsetter at du har planlagt omtrent hvilket tema/pynt du vil ha i bryllupet, men ikke så fastspikret at det ikke kan justeres hvis du kommer over noe virkelig billig. Etter bryllupet kan du enten forsøke å selge brukt bryllupspynt på f. eks. finn.no, hvis du ikke har kjøpt ting som du fint kan bruke i ditt eget hus, i alle fall noe av det. Ting som ikke ble brukt kan benyttes som gaver ved senere anledninger.
- Bestiller du brudekjole i god tid, kan du få den sydd i Kina til en billig penge, ofte bare rundt 1200 kroner (ja, du leste riktig!) for en skikkelig fin prinsessekjole av en kjole. Velger du en kjole med snøring i ryggen er det ingen fare om du går opp eller ned noen kg heller :) Denne kan også selges videre.
- Det er ikke frekt å ønske seg penger i bryllupsgave! :)

Emneord: bryllup

Forfattet av: Gjerrigknarken Sjøl
Lagt til: 
mandag 3. jun 2013

Endret: 
torsdag 10. okt 2013
Tipser: 
Kari

Gjerrigknarken Sjøl
Gjerrigknarken Sjøl Vi setter pris på tilbakemeldinger og kommentarer tilknyttet denne saken. Dette er til hjelp for andre besøkende så vel som administratorer og hjelper å holde sidene våre oppdaterte!

Skriv derfor gjerne noen ord om hva du synes hva som er bra - eventuelle tips og om det oppstod problemer etc. Bruk boksen under!
Nye medlemmer i Bokklubben Nye Bøker får en turkis gryte i støpejern verdt 699 kroner og to bøker i velkomstgave. Gryta er i klassisk fransk stil og perfekt til å lage mat og samtidig servere i.
Bestiller du 3 utgaver av bladet National Geographic for 99,50 kr, får du samtidig et actionkamera verdt 599 kr i velkomstgave. Du kan stoppe abonnementet når du selv vil.

Hvilke kategorier liker du best?

Klikk på "Liker"-knappen bak de kategoriene du vil ha de beste sakene fra i nyhetsstrømmen din på Facebook

Har du kommet ned hit kan du jo ta en titt på en av mine mange Youtube-videoer:

Når nettene blir lange - drar vi for gardinene
Gjerrigknarken bruker gratis vaskemiddel
Gjerrigknarken sparer tannkrem: skvis tuben