Menighetsbladet
Følg på Facebook

RSS-strøm
Følg på Twitter

Ny på Gjerrigknark.com?

Tips/det du må vite for å komme i gang:

  1. Lik meg på Facebook:
  2. Få tilsendt de beste tipsene på e-post:
  3. Besøk min mest populære seksjon: Gratis ting & vareprøver
  4. Gjerrigknark.com lagrer og bruker informasjonskapsler. Ved videre bruk godtar du dette samt de øvrige betingelsene for bruk av nettsidene mine.
  Gjerrigknarkens Menighetsblad     RSS-strøm     Følg på Twitter
Send inn ditt tips! | Logg inn

Sparetips:

Hvordan arrangere billigst mulig bryllup

Tips en venn:
Del denne saken: Publiser ppå Facebook Tweet ppå Twitter
Følg denne saken:

Hvordan arrangere billigst mulig bryllup Vår og sommer er bryllupstid. En fin årstid for en gjerrigknark-gjest til å skaffe seg gratis måltid og drinker. Men er det du selv som inviterer til bryllup, har kanskje pipa en annen lyd?!

Fortvil ikke! Det er ingen grunn til at det å gifte seg og det å være en gjerrigknark trenger å være motstridende!

Her følger tipseren vår, Kari, sine sparetips i bryllupstider:

  1. Start tidlig med planlegging. Vær ute i god tid med leie av lokaler. Gjør avtaler i god tid. Det kan du spare penger på.
  2. Tenk på hvilke talenter som finnes blant venner og familie. Har du en fetter som tar DJ-jobber på si? Perfekt. En venninne som er flink til å synge? Hurra! En søster som har jobbet som konditor? Flott!
  3. Kjøp billige ting du kommer over. Dette punktet forutsetter at du har planlagt omtrent hvilket tema/pynt du vil ha i bryllupet, men ikke så fastspikret at det ikke kan justeres hvis du kommer over noe virkelig billig. Etter bryllupet kan du enten forsøke å selge brukt bryllupspynt på f. eks. finn.no, hvis du ikke har kjøpt ting som du fint kan bruke i ditt eget hus, i alle fall noe av det. Ting som ikke ble brukt kan benyttes som gaver ved senere anledninger.
  4. Bestiller du brudekjole i god tid, kan du få den sydd i Kina til en billig penge, ofte bare rundt 1200 kroner (ja, du leste riktig!) for en skikkelig fin prinsessekjole av en kjole. Velger du en kjole med snøring i ryggen er det ingen fare om du går opp eller ned noen kg heller :) Denne kan også selges videre.
  5. Det er ikke frekt å ønske seg penger i bryllupsgave! Dette kan eventuelt brukes til å betale for moroa :)

Tusen takk til Kari for flotte tips! Ellers vil vi legge er det alltids lov å gjøre som paret under, nemlig holde feiringen enkel, med få gjester:

Har du noen gode bryllupstips? Skriv de inn i kommentarfeltet, eller send inn via vårt tipseskjema :)

Men ikke fortvil: Ingen grunn til at det å gifte seg og det å være en gjerrigknark trenger å være motstridende! Her følger mine sparetips i disse bryllupstider:
- Start tidlig med planlegging. Vær ute i god tid med leie av lokaler. Gjør avtaler i god tid. Det kan du spare penger på.
- Tenk på hvilke talenter som finnes blant venner og familie. Har du en fetter som tar DJ-jobber på si? Perfekt. En venninne som er flink til å synge? Hurra! En søster som har jobbet som konditor? Flott!
- Kjøp billige ting du kommer over. Dette punktet forutsetter at du har planlagt omtrent hvilket tema/pynt du vil ha i bryllupet, men ikke så fastspikret at det ikke kan justeres hvis du kommer over noe virkelig billig. Etter bryllupet kan du enten forsøke å selge brukt bryllupspynt på f. eks. finn.no, hvis du ikke har kjøpt ting som du fint kan bruke i ditt eget hus, i alle fall noe av det. Ting som ikke ble brukt kan benyttes som gaver ved senere anledninger.
- Bestiller du brudekjole i god tid, kan du få den sydd i Kina til en billig penge, ofte bare rundt 1200 kroner (ja, du leste riktig!) for en skikkelig fin prinsessekjole av en kjole. Velger du en kjole med snøring i ryggen er det ingen fare om du går opp eller ned noen kg heller :) Denne kan også selges videre.
- Det er ikke frekt å ønske seg penger i bryllupsgave! :)

Emneord: bryllup

Forfattet av: Gjerrigknarken Sjøl
Lagt til: 
mandag 3. jun 2013

Endret: 
torsdag 10. okt 2013
Tipser: 
Kari

Gjerrigknarken Sjøl
Gjerrigknarken Sjøl Vi setter pris på tilbakemeldinger og kommentarer tilknyttet denne saken. Dette er til hjelp for andre besøkende så vel som administratorer og hjelper å holde sidene våre oppdaterte!

Skriv derfor gjerne noen ord om hva du synes hva som er bra - eventuelle tips og om det oppstod problemer etc. Bruk boksen under!
Årets sommergave for deg eller noen du kjenner? Nye medlemmer i Bokklubben Nye Bøker får en sort kjøkkenmaskin med stålbolle og blender i velkomstgave. Maskinen er verdt hele 1499 kroner. Det er ingen kjøpsforpliktelser knyttet til medlemskapet, men du må dekke porto for velkomstgaven.
Skifter du til spotpris hos Norgesenergi (NB! UTEN BINDINGSTID), får du en Popstar DAB-radio i velkomstgave. Radioen har DAB, DAB+ og FM og har en verdi på ca. 500 kroner. Kjekt å ha når FM-båndet blir tilnærmet stille i det ganske land...

Hvilke kategorier liker du best?

Klikk på "Liker"-knappen bak de kategoriene du vil ha de beste sakene fra i nyhetsstrømmen din på Facebook

Har du kommet ned hit kan du jo ta en titt på en av mine mange Youtube-videoer:

Hvordan få iskaldt drikke på en enkel måte
Gjerrigknark.com presenterer Gjerrigknarken sjøl
Gjerrigknarkens julegavetips: bokklubbgaver