Menighetsbladet
Følg på Facebook

RSS-strøm
Følg på Twitter

Ny på Gjerrigknark.com?

Tips/det du må vite for å komme i gang:

  1. Lik meg på Facebook:
  2. Få tilsendt de beste tipsene på e-post:
  3. Besøk min mest populære seksjon: Gratis ting & vareprøver
  4. Gjerrigknark.com lagrer og bruker informasjonskapsler. Ved videre bruk godtar du dette samt de øvrige betingelsene for bruk av nettsidene mine.
  Gjerrigknarkens Menighetsblad     RSS-strøm     Følg på Twitter
Send inn ditt tips! | Logg inn

Sparetips:

Få fri bruk av Canal Digital Parabol ut året

Tips en venn:
Del denne saken: Publiser ppå Facebook Tweet ppå Twitter
Følg denne saken:

Få fri bruk av Canal Digital Parabol ut året Greit nok at Canal Digital tilbyr nye kunder fri bruk ut året. Hva med eksisterende kunder som vil spare peng? SI OPP!

Dersom du er kunde hos Canal Digital med Norgespakken, kan du ringe dem* og si opp abonnement, mener Stian.

Han forteller til Gjerrigknark.com at du får tilbud om å fortsette abonnementet med inntil 6 måneder gratis (mot at du binder deg til nye 12 måneder. - Dette sparte meg for kr 1434, forteller en happy Stian til oss.

På Facebooksiden til Canal Digital kan du også lese hvordan kundeservice reagerer når eksisterende kunder vil ha det samme tilbudet som nye kunder ("Vi skal komme til en løsning her, du blir kontaktet på telefon så tar vi det videre der")!

PS. Luringene i Canal Digital har ordnet nettsiden sin slik at du som eksisterende kunde (hvis du har vært innlogget i det siste) IKKE ser tilbudet til nye kunder - bruk da en annen nettleser for å se dette:

Webtilbud fra Canal Digital Parabol for nye kunder

* Vi ringer Canal Digital på tlf. 67 89 00 00 i vanlig åpningstid på hverdager, vi gir blaffen i å ringe det kostbare "kortnummeret" 06090. Takk til tlfnr.com som forteller følgende om alternativnummeret: Telenors sentralbord, be om Canal Digital. Går kun i vanlig åpningstid.

Klikk her for å besøke
Lagt til: 
lørdag 31. aug 2013

Endret: 
fredag 11. okt 2013
Tipser: 
Stian

Gjerrigknarken Sjøl
Gjerrigknarken Sjøl Vi setter pris på tilbakemeldinger og kommentarer tilknyttet denne saken. Dette er til hjelp for andre besøkende så vel som administratorer og hjelper å holde sidene våre oppdaterte!

Skriv derfor gjerne noen ord om hva du synes hva som er bra - eventuelle tips og om det oppstod problemer etc. Bruk boksen under!
Bestiller du 10 utgaver av Allers for 299 kroner, får du et velværesett med 3 produkter fra L?Occitane i velkomstgave. Settet består av Verbena dusjsåpe, bodylotion og håndkrem. Du kan stoppe abonnementet når du selv vil.
Har du ikke skaffet deg DAB-radio ennå? I denne velkomstgaven for nye medlemmer i Bokklubben Nye Bøker får du en rød radio i retrostil med både DAB+ og FM (for lokalradioer) verdt 899 kroner. I tillegg får du to bøker.

Hvilke kategorier liker du best?

Klikk på "Liker"-knappen bak de kategoriene du vil ha de beste sakene fra i nyhetsstrømmen din på Facebook

Har du kommet ned hit kan du jo ta en titt på en av mine mange Youtube-videoer:

Gjerrigknarken og svette gymsko
Gjerrigknarken presenterer hvordan man koker te
Gjerrigknarken panter flaske og tjener 50 øre