Menighetsbladet
Følg på Facebook

RSS-strøm
Følg på Twitter

Ny på Gjerrigknark.com?

Tips/det du må vite for å komme i gang:

  1. Lik meg på Facebook:
  2. Få tilsendt de beste tipsene på e-post:
  3. Besøk min mest populære seksjon: Gratis ting & vareprøver
  4. Gjerrigknark.com lagrer og bruker informasjonskapsler. Ved videre bruk godtar du dette samt de øvrige betingelsene for bruk av nettsidene mine.
  Gjerrigknarkens Menighetsblad     RSS-strøm     Følg på Twitter
Send inn ditt tips! | Logg inn

Sparetips/Reise:

Ta med tomflaske på flyplassen

Tips en venn:
Del denne saken: Publiser ppå Facebook Tweet ppå Twitter
Følg denne saken:

Ta med tomflaske på flyplassen Du har sikkert funnet deg selv i den situasjonen at du er på flyplassen og vil ta med deg drikke på flyet. Ettersom du ikke kan ta med drikkevarer inn forbi sikkerhetskontrollen, må du kjøpe drikke som koster flesk. Men nå kan du ta med deg tomflaske og fylle ved vannkranene!

Klikk på linken nedenfor for å få informasjon om hva du kan og ikke kan ta med deg gjennom sikkerhetskontrollen på flyplassen.

Oppdatert: Vi har fått inn følgende meget gode spørsmål fra Daniel:

"Hei, leste tipset om å bruke tomflasker og fylle disse med kaldt vann, jeg gjør dette selv, men finnes det kaldt vann på Gardermoen etter innsjekkinga? Jeg har bare funnet automatiske kraner med varmt vann."

Meget godt spørsmål! Kjekt å vite at OSL nå har installert påfyllingsstasjoner for vann etter sikkerhetskontrollen og ved flere av gatene. Det er vannstasjoner ved gate 28 og ved toalettene etter Duty Free på utland. 

På innland er det i tillegg mulig fylle på i nærheten av gate, 15, 19B, 19E og 20.

På alle flyplasser kan det være et greit tips å spørre på et av serveringsstedene om de kan fylle vannflasken din. Dette skulle ikke være noe problem om du spør på en hyggelig måte, og fungerer på de fleste flyplasser!

Klikk her for å besøke
Lagt til: 
torsdag 17. okt 2013

Endret: 
mandag 24. okt 2016
Tipser: 
Alexander

Gjerrigknarken Sjøl
Gjerrigknarken Sjøl Vi setter pris på tilbakemeldinger og kommentarer tilknyttet denne saken. Dette er til hjelp for andre besøkende så vel som administratorer og hjelper å holde sidene våre oppdaterte!

Skriv derfor gjerne noen ord om hva du synes hva som er bra - eventuelle tips og om det oppstod problemer etc. Bruk boksen under!
I dette velkomsttilbudet får du en Fiskars Edge kokkekniv, knivsliper og tre Jo Nesbø-krimbøker når du blir medlem i Krimklubben. Total verdi på pakken er 1595 kroner. Det er ingen kjøpsforpliktelser, men du må dekke porto for velkomstgaven.
I denne velkomstgaven for nye medlemmer i Krimklubben får du et startsett med 5 kniver fra Fiskars og tre krimbøker - total verdi 1 812 kroner! Det er ingen kjøpsforpliktelser, men du må dekke porto for velkomstgaven.

Hvilke kategorier liker du best?

Klikk på "Liker"-knappen bak de kategoriene du vil ha de beste sakene fra i nyhetsstrømmen din på Facebook

Har du kommet ned hit kan du jo ta en titt på en av mine mange Youtube-videoer:

Gjerrigknarken bruker eddik i husholdningen
Gjerrigknarken kutter tomater og risikerer helsa
Gjerrigknarken panter flaske og tjener 50 øre