Menighetsbladet
Følg på Facebook

RSS-strøm
Følg på Twitter

Ny på Gjerrigknark.com?

Tips/det du må vite for å komme i gang:

  1. Lik meg på Facebook:
  2. Få tilsendt de beste tipsene på e-post:
  3. Besøk min mest populære seksjon: Gratis ting & vareprøver
  4. Gjerrigknark.com lagrer og bruker informasjonskapsler. Ved videre bruk godtar du dette samt de øvrige betingelsene for bruk av nettsidene mine.
  Gjerrigknarkens Menighetsblad     RSS-strøm     Følg på Twitter
Send inn ditt tips! | Logg inn

Sparetips/Bil og kjøretøy:

Kjøp vinterdekk til bilen på nett - du sparer flere tusen

Tips en venn:
Del denne saken: Publiser ppå Facebook Tweet ppå Twitter
Følg denne saken:

Kjøp vinterdekk til bilen på nett - du sparer flere tusen Det begynner å nærme seg tid for å skifte til vinterdekk - har du sjekket dem? Kanskje har du oppdaget at dekkene ikke er de nyeste? Man bør ikke spare seg til fant når det gjelder dekk: sikkerhet kommer først! Men hvor finner jeg de billigste dekkene: På nett!

Det er nok fortsatt slik at mange kjøper dekkene sine på samme sted som de kjøpte bilen. Du har kanskje en oppfatning av at bilselgeren også kan noe om dekk? Jeg har mine tvil om akkurat det. Det florerer av dekktilbud, noe som gjør det vanskelig å få overblikk. Det gjør nok at man gjør det lettest mulig for seg selv og reiser til nærmeste forhandler.

- Jeg tok en ringerunde til forskjellige forhandlere og oppdaget store prisforskjeller, forteller vår bruker Bent til Gjerrigknark.com. Han fikk tilbud på dekk til sin Ford S-Max på mellom kr 6 000 og 9 000 – ferdig avbalansert. Men i nettbutikker som selger dekk fant han merkevaredekk til under tusenlappen per dekk.

Kjøp vinterdekk billig på nett

Dermed kan du enkelt spare en tusenlapp eller to på å kjøpe dine dekk på nett. Det du bør beregne i kostnadsoverslaget ditt er selvsagt omlegging og avbalansering. Det finnes nok av store og små firmaer som gjør denne jobben for et par hundrelapper per dekk.

Hvilke butikker bør du sjekke ut for nye vinterdekk og sommerdekk?

Byttdekk

Det er lett å finne dekkene du behøver på denne nettsiden, enten du sjekker bilmodell eller vet hvilke dekk du skal ha. Byttdekk selger over 150 000 dekk og felger hvert år i Norden og er ledende på salg av dekk i Norge.

Dekkonline

Dekkonline finner du billige vinter- og sommerdekk fordi selskapet bak satser stort på dekksalg i hele Europa. På samme måte som hos Byttdekk kan du på en enkel måte finne frem til de gunstigste prisene basert på dekk- eller kjøretøytype.

Ikke spar på piggen - nye vinterdekk

Dekkmann

Klassikeren som de fleste nordmenn kjenner til har ikke egen nettbutikk, men en rekke forhandlere rundt om i det ganske land. Dersom du er NAF-medlem, kan du i september få 15 % rabatt på dekk til person- og varebil hos Dekkmann. Faktum er likevel at selv med rabatter, vil du ikke kunne få like billige dekk som når du handler online hos f.eks. Byttdekk eller Dekkonline.

Klikk her for å besøke
Lagt til: 
mandag 21. okt 2013

Endret: 
søndag 23. okt 2016
Tipser: 
Bent

Gjerrigknarken Sjøl
Gjerrigknarken Sjøl Vi setter pris på tilbakemeldinger og kommentarer tilknyttet denne saken. Dette er til hjelp for andre besøkende så vel som administratorer og hjelper å holde sidene våre oppdaterte!

Skriv derfor gjerne noen ord om hva du synes hva som er bra - eventuelle tips og om det oppstod problemer etc. Bruk boksen under!
Trenger barna eller barnebarna en tursekk? Nye medlemmer i Barnas Egen Bokverden får en bokpakke og en grønn eller rosa tursekk fra Bergans. For de minste barna kan man velge en Mummisekk.
Har du lyst på to skarpe kniver i japansk stil? Bestiller du 2 utgaver av All Verdens Historie for kr 49,50, får du et knivsett verdt 429 kroner i velkomstgave. Du bestemmer selv når du vil stoppe abonnementet.

Hvilke kategorier liker du best?

Klikk på "Liker"-knappen bak de kategoriene du vil ha de beste sakene fra i nyhetsstrømmen din på Facebook

Har du kommet ned hit kan du jo ta en titt på en av mine mange Youtube-videoer:

Gjerrigknarken tester Coop Prix sin månedsdeal
Gjerrigknarken på Radio Norge - Morgenklubben
Gjerrigknarkens guide til knekkebrød - hva skal du spise?