Menighetsbladet
Følg på Facebook

RSS-strøm
Følg på Twitter

Ny på Gjerrigknark.com?

Tips/det du må vite for å komme i gang:

  1. Lik meg på Facebook:
  2. Få tilsendt de beste tipsene på e-post:
  3. Besøk min mest populære seksjon: Gratis ting & vareprøver
  4. Gjerrigknark.com lagrer og bruker informasjonskapsler. Ved videre bruk godtar du dette samt de øvrige betingelsene for bruk av nettsidene mine.
  Gjerrigknarkens Menighetsblad     RSS-strøm     Følg på Twitter
Send inn ditt tips! | Logg inn

Sparetips/Diverse:

Slik ordner du gaver og bøker for 3 000 kroner!

Tips en venn:
Del denne saken: Publiser ppå Facebook Tweet ppå Twitter
Følg denne saken:

Slik ordner du gaver og bøker for 3 000 kroner! Tipseren Leif kommer med et betimelig spørsmål: Hvorfor ikke kombinere to forskjellige velkomstgaver fra bokklubbene Bokklubben Nye Bøker og Bestselgerklubben og få gavekort på til sammen 3 000 kroner! Godt spørsmål :)

Tilfeldighetene vil ha det til at både Bestselgerklubben og Bokklubben Nye Bøker for tiden har aksjoner hvor du kan få 1500 kroners gavekort når du blir medlem.

For deg som kjenner til bokklubbene, er det gammelt nytt hvordan slikt foregår, men for deg som er ny: Blir man medlem i en bokklubb, får man en velkomstgave (i dette tilfellet et gavekort der man kan velge gaver og bøker for 1500 kroner). Det eneste man må betale er portoen for velkomstgaven.

Det er ellers ingen kjøpsforpliktelser, men du må være medlem i ett år i bokklubben. Ca. hver 3. uke får du tilbud om å kjøpe "hovedboken" eller "månedens bok" - dersom du ikke ønsker denne, må du avbestille deg (kjapt unnagjort, enten via nettside eller app).

Bestselgerklubben - 1500 kroners gavekort

Bokklubben Nye Bøker - 1500 kroners gavekort


Lagt til: 
mandag 1. mai 2017

Endret: 
torsdag 11. mai 2017
Tipser: 
Leif

Gjerrigknarken Sjøl
Gjerrigknarken Sjøl Vi setter pris på tilbakemeldinger og kommentarer tilknyttet denne saken. Dette er til hjelp for andre besøkende så vel som administratorer og hjelper å holde sidene våre oppdaterte!

Skriv derfor gjerne noen ord om hva du synes hva som er bra - eventuelle tips og om det oppstod problemer etc. Bruk boksen under!
Det store postordreselskapet Otto er på plass i Norge med nettbutikken Bonprix - de selger klær til hele familien (også store størrelser). Bruker du rabattkoden '99100', får du 10% rabatt og fri frakt på din første bestilling - t.o.m. 24. august.
Bestiller du 2 utgaver av bladet Gjør Det Selv for 99 kroner, får du en avstandsmåler verdt 599 kroner i velkomstgave. Kjekt for gjerrigknarker som liker å gjøre ting selv - billigere er det jo så visst!

Hvilke kategorier liker du best?

Klikk på "Liker"-knappen bak de kategoriene du vil ha de beste sakene fra i nyhetsstrømmen din på Facebook

Har du kommet ned hit kan du jo ta en titt på en av mine mange Youtube-videoer:

Gjerrigknarkens julekalender
Gjerrigknarken kjøper Norges billigste t skjorter fra USA
Gjerrigknarken panter flaske og tjener 50 øre