< >
TIPS: Vinn iPhone XS, Playstation Pro, Ipad, flaxlodd og sjokolade i Gjerrigknarkens Julekalender!
Annonse:

Gjerrigknarkens store julekalenderoversikt for 2018

Gjerrigknarkens store julekalenderoversikt for 2018 Da er vi endelig i gang med desember og adventstiden. Vi som elsker julekalendere og konkurranser har nok å velge blant. Gjerrigknarken har i mange år hatt sin egen oversikt over anbefalte julekalendere som du også kan bruke! Trykk her for å besøke »

Ikke nok med at Gjerrigknarken Rune har sin egen supre (selvskryt må til!) og egenutviklede julekalender, men sammen med tilhengerne har jeg laget en oversikt over julekalendere jeg synes er morsomme, spennende og har flotte premier.

Det finnes mange julekalendere på nett, men jeg går manuelt gjennom absolutt alle som oppføres i oversikten. På den måten sparer du tid, fordi jeg kvalitetssikrer julekalenderen du vurderer å besøke.

En del firmaer forsøker seg med lurekalendere som kun gir gode tilbud eller har andre hensikter (for eksempel tjene penger via sms). Slike kommer garantert ikke i listen min. Julekalenderne 2018 skal være til glede og nytte for deg som gjerrigknark og ivrig julekalenderbesøkende.

Men viktigst av alle julekalenderne er selvsagt Gjerrigknarkens julekalender som jeg har hatt i mange år. Jeg bruker mye tid på å lage moro for alle som er glad i premier og enkel moro. Julekalenderen er ganske enkelt perfekt for advent!

Så ta en kikk på Gjerrigknarkens julekalenderoversikt 2018, men glem for all del ikke å delta i min egen kalender.

Lykke til!

Leter du etter noe spesifikt?