Konkurranser: Klær og myke ting

I denne kategorien vil du finne konkurranser som har klær, ryggsekker, gardiner og andre ting laget av "stoff" som premie.
  • Utvalgte
  • Nyeste
👁 Vis detaljer
Vinn undertøy for 6 000 kroner
Dersom du abonnerer på nyhetsbrevet til Comfyballs, får du både et gavekort verdt 100 kroner og ikke minst muligheten til å vinne undertøy for dame eller herre verdt hele 6 000 kroner i jevnlige trekninger.
Vinn et års forbruk av sko - verdt 6 000 kroner
Dersom du registrerer deg for å motta nyhetsbrev fra Skoringen, er du med i trekningen av et gavekort på et års forbruk av sko (verdt 6 000 kroner). Hver måned trekkes også en vinner som får gavekort verdt 500 kroner.
Vinn undertøy for 1000 kr
Melder du deg på nyhetsbrevet til MyMuse, uar du sjansen til å vinne et valgfritt undertøysett hver måned.
Vinn et antrekk når du melder deg inn i kleskjeden PM sin kundeklubb
Dersom du melder deg inn i kundeklubben til PM-butikkene, er du med i en månedlig konkurranse der du kan vinne et flott antrekk. I tillegg får du som medlem spesielle tilbud osv., så det kan jo være kjekt å ta med seg ved behov.
Vinn gavekort på kr 1000,- fra Stormberg månedlig
Her kan du hver måned vinne et gavekort på 1000 kroner fra Stormberg. Alt du må gjøre er å melde deg på deres nyhetsbrev. I tillegg til å være med i trekningen vil du jevnlig få eksklusive tilbud, rabattkoder, nyheter og turtips på mail.
Konkurranser hos G-Sport
På sidene til G-Sport dukker det til tider opp nye konkurranser hvor man kan delta og vinne mange fine premier.
Vinn Bergansprodukter
Som du sikkert har fått med deg fra TV2 sin værmelding, kan du vinne flotte Bergansprodukter ved å finne frem et passende bilde fra din personlige værbildedatabase og sende inn. Bildet må jo være relatert til temaet.
Denne kategorien har dessverre ikke noe innhold for tiden.