< >
TIPS: Vinn iPhone XS, Playstation Pro, Ipad, flaxlodd og sjokolade i Gjerrigknarkens Julekalender!
Annonse:

Vinn valgfri mobil verdt inntil 10 000 kroner

Vinn valgfri mobil verdt inntil 10 000 kroner Svarer du riktig på spørsmål i denne quizen (jeg har svarene!), så er du med i trekningen av en valgfri smarttelefon verdt inntil 10 000 kroner. Det burde vel holde for den du ønsker deg? Trykk her for å besøke »

Er du med i INSIDERTIPS fra gjerrigknark.com får du opp svarene direkte under, hvis ikke kan du fylle inn skjemaet under og få se svarene med en gang.

Dette er et INSIDERTIPS fra gjerrigknark.com. Er du med her får du direkte beskjed om de virkelig godbitene på gjerrigknark.com straks de dukker opp.

Fyll inn skjemaet nedenfor for å se svarene og motta INSIDERTIPS i fremtiden.

Vis svar

Dette er svarene i konkurransen:

Hva koster det å kjøpe mobil med SWAP? *Med SWAP betaler du 0 kroner når du kjøper ny mobil.

Ved kjøp av mobil i nettbutikken til Telenor, må du kjøpe den med SWAP? *Nei, du kan kjøpe uten SWAP og betale alt med en gang - og du får rabatt hvis du har Telenor-abonnement.

Koster det noe ekstra å bestille i nettbutikken – for eksempel frakt og retur? *Det koster ingenting ekstra, vi har fri frakt og retur.

Hvor raskt kan du regne med å få mobilen etter å ha bestilt i nettbutikken? *Du får mobilene innen 1-3 dager. Ved ekspresslevering kan du få den allerede neste virkedag.

Er det kun mobiler man får kjøpt i nettbutikken? *I tillegg til mobiler, nettbrett og rutere, har vi også et stort utvalg av tilbehør; høyttalere, deksler, ladere og mye mer.

Konkurransen avsluttes 2. januar 2019.

Tilbyder: Telenor