Rabattkoder & kuponger: Klær og sko

Her finner du rabatter og rabattkoder til kles- og motebutikker på nett og i den virkelige verden. Her er det mye å spare for den prisbevisste gjerrigknark.
  • Nyeste
Skjul detaljer
Få 15% rabatt på nesten alle varer hos Stormberg
Er du medlem i kundeklubben til Stormberg, får du på bursdagen din en rabattkode som gir deg 15% rabatt på alle varer - bortsett fra varene merket med Lavpris. En dag i året du absolutt bør se frem til. Husk å legge inn fødselsdato i profilen din.
Få 10% rabatt hos Urban når du har bursdag
Pleier du å handle hos Urban, er det smart å bli med i lojalitetsprogrammet deres - Urban Community. Ikke bare får du 3% bonus når du handler online eller i butikk, 5% rabatt på første kjøp av ordinære varer, men du får også en rabattkupong med 10% rabatt når du har bursdag.
Få verdikupong verdt 200 kroner hos Match
Melder du deg inn i kundeklubben til Match, får du en verdikupong verdt 200 kroner som du kan bruke når du handler for mer enn 500 kroner. Dermed blir det straks litt mer lønnsommere!
Bli medlem i kundeklubben til Lindex og samle bonuspoeng
Dersom du pleier å handle varer hos Lindex, lønner det seg å være medlem i kundeklubben deres. Du får ett poeng for hver krone du handler for. I følge vilkårene får du 5% rabatt på dine kjøp - oppsamlet i bonus en gang i måneden.
50 kr i velkomstgave hos Kappahl
Ved å laste ned Kappahl sin mobilapp, får man 1 000 bonuspoeng i velkomstgave, som deretter gjøres om til en verdikupong på 50 kr som kan brukes neste gang man handler på Kappahl. I tillegg er det jo kjekt å få 5% rabatt på alt du handler i disse butikkene.
Få 50,- rabatt når du blir medlem i kundeklubben til Vero Moda
Liker du å handle hos Vero Moda og lyst på en liten rabatt, bør du bli medlem i kundeklubben deres. Du får 50,- rabatt på ditt neste kjøp i nettbutikken. NB! Merk at denne rabatten kun gjelder på bestillinger over 500,- så det kan lønne seg å vente med å melde seg inn til man skal gjøre et storkjøp.
Levér inn gamle klær - få verdikupong på 10% hos H&M
H&M gir deg nå muligheten til å levere inne gamle klær (uavhengig av tilstand på klærne og hvor de er kjøpt) og i gjengjeld få en verdigkupong på 10% på en valgfri vare. Du kan bytte inn opptil to bæreposer per dag, og får én verdikupong per pose.
Vis flere »
Vis flere »
Vis flere »
Vis flere »
Vis flere »
Vis flere »
Vis flere »
Denne kategorien har dessverre ikke noe innhold for tiden.