Rabattkoder & kuponger: Reise og overnatting

For gjerrigknarker på farten har vi reise- og overnattingskategorien. Her kan du finne rabatter og rabattkoder til hotell, fly, buss, båt og bil.
  • Nyeste
Skjul detaljer
Få 150 kr avslag på første tur med Getaround (tidl. Nabobil)
Er du en gjerrigknark uten bil? Av og til kan behovet likevel melde seg, da kan du leie bil akkurat de periodene du trenger det. Ved å bruke denne vervelenken får du 150 kroner til din første tur med Getaround (tidl. Nabobil).
Få 350 kr på din første bestilling på Airbnb
Skal du ut å reise? Det kan være mye penger å spare på å finne billigere alternativer enn tradisjonelt hotell. Ofte får du mye mer for pengene ved å leie privat gjennom Airbnb. Her kan du i tilegg få 350 kr avslag på din første bestilling med denne vervelenken.
Finn billig hotellovernatting via Trivago
Leter du etter billige hotellrom, bør du absolutt sjekke ut Trivago. Tjenesten samler en rekke forskjellige bookingtjenester og viser deg på en enkel måte de billigste. Det kan lønne seg neste gang du skal på ferie eller forretningsreise.
Få 10% rabatt som medlem i kundeklubben til Fjord Line
Planlegger du tur til Danmark eller kontintet forøvrig, bør du absolutt registrere deg gratis i kundeklubben Fjord Club til ferjeselskapet Fjord Line. Da får du alltid 10% rabatt. Du kan spare mye på å sammenligne ferjeprisene!
Få rabatter og spar penger på hotellovernattinger og reiser
Er du på utkikk etter gode tilbud på hotell og reiser, kan det lønne seg å registrere seg hos Secret Escapes. Det er gratis å registrere seg, og du mottar tilbud hver uke. Tilbudene har kort varighet, og ligner litt på måten Groupon og andre deals-tilbydere jobber på.
Sjekk priskalenderen til First Hotels for hotell i Norden
Dersom du er på jakt etter hotell i en by i Norge, Sverige eller Danmark, bør du sjekke ut den nye priskalenderen til First Hotels. Kanskje du finner et supert hotell til en super pris?
Få 4-stjerners hotell for 2-stjerners pris
Her kan du bestille 4-stjerners hotell rundt om i verden , og betale for 2-stjerners. Hotellene vil ikke vise at de selger sine rom til dumpede priser, så før du har fått bestilt så får du bare vite området hotellet ligger i, prisen og hvordan hotellet har scoret på Tripadvisor. Når du har bestilt får du vite nøyaktig hvilket hotell du har kommet på.
Bonuspoeng fra Norwegian
Gjerrigknarken flyr lite, det hører med til menighetsbudskapet å spare både miljø og lommebok for slike ting. Men jeg er såpass smart at jeg leker reisebyrå for både venner, bekjente, fjern og nær familie. Da tjener jeg plenty med bonuspoeng.
Vis flere »
Vis flere »
Vis flere »
Vis flere »
Vis flere »
Vis flere »
Vis flere »
Denne kategorien har dessverre ikke noe innhold for tiden.