Tjene Penger: Øvrige muligheter

Her finner du andre muligheter du kan bruke for å tjene noen kroner på nettet.
  • Nyeste
Skjul detaljer
Invester i aksjer og fond for å kunne få bedre avkastning enn sparekonto / høyrentekonto
Å ha penger på sparekonto er lite lurt i våre dager. Faktisk så blir pengene dine mindre verdt om de står på en sparekonto grunnet svært lave renter og inflasjon - og dette gjelder også såkalte høyrentekontoer. Har du et langsiktig perspektiv har historien vist at å plassere penger i fond og aksjer vil gi en langt høyere avkastning på pengene dine.
Selg gullet ditt trygt - tjen penger
Er du i beit for kontanter, kan det være en ide å kikke litt i skuffer og skap for å sanke sammen edelmetall som du ikke ønsker å spare på likevel.
Slik fikser du deg enkelt penger fra staten for å gjøre noe morsomt
Mangler du og vennene dine penger for å finne på noe gøy? Det er faktisk fint mulig å få støtte fra staten til alle mulige aktiviteter, så lenge minst 1/3 av gjengen er under 26 år. Her er oppskriften for hvordan du enkelt fikser penger fra det offentlige.
Selg bøkene dine via Bookis
Er du på jakt etter et bra sted hvor du får solgt bøkene dine - og på den måten tjent noen kroner? Da bør du prøve Bookis - en av Norges største og mest interessante kanaler for alle som vil kjøpe og selge bøker. Her er det gode sjanser, enten du er på jakt etter pensumbøker eller andre ting eller vil selge!
Tjen tusenvis av kroner ved å selge studentoppgaver på Filefora
Er du student, har du sjelden mye penger å rutte med. Men visste du at du kan tjene tusenvis av kroner på å selge dine innleveringer, referater, eksamensbesvarelser til andre - via tjenesten Filefora?
Hjelp Posten med å bli bedre - og tjen penger samtidig!
Posten jobber hele tiden for å bli bedre i sine tjenester for oss postkunder. Men visste du også at du faktisk kan hjelpe Posten og samtidig tjene noen kroner på å utføre noen enkle oppgaver for dem? Det er kjempeenkelt!
Bruk fadderuka til å samle panteflasker
Fadderuke er en kjent tid for de fleste studenter, og gir gode muligheter for en gjerrig student. Hvorfor ikke heller prioritere å drikke brus for å holde hodet kaldt og søppelsekken klar?
Norsk børs for bitcoin og annen kryptovaluta - kjøp og selg bitcoin trygt og enkelt
Norsk kryptovalutabørs: Ønsker du å investere i bitcoin og annen kryptovaluta, men synes det er vanskelig? I denne norske tjenesten, registrert hos Finanstilsynet, er det like enkelt å investere i kryptovaluta som i aksjer og fond.
Hvordan komme i gang med å kjøpe og selge Bitcoin, Ethereum og Litecoin?
Synes du høres spennende ut med Bitcoin og andre digitale valutaer? Du bør nok ikke ha all verdens forventninger om å tjene store penger, men dersom du har lyst til å forsøke deg i det små, er det ikke så vanskelig som det kan høres ut til.
Tjen penger på å leie ut bilen din på time- eller dagsbasis
Getaround knytter privatpersoner i nabolaget sammen på en enkel måte. Dersom du har en bil som uansett står hjemme og ikke er i bruk, kan du tjene penger på å leie den bort til noen i nabolaget ditt som trenger en bil noen timer eller dager.
Selg de brukte pensumbøkene dine på nett
På iBok.no plotter man bare inn ISBN-koden på boka man ønsker å selge, så kommer det opp andre annonser, bilde av boka, og hva som er billigst og dyrest av denne for øyeblikket. Veldig enkel og grei måte å bli kvitt bøker man ikke har bruk for lenger, spesielt skolebøker.
Søk støtte fra Sparebankstiftelsen
Lag, foreninger og andre kan søke støtte til lokale prosjekter som skaper aktivitet, tilhørighet og stolthet. Prosjektene må bidra til stimulans og opplevelse til mennesker i alderen 6 til 30 år. Sparebankstiftelsen krever at prosjektene finner sted i Østfold, Oslo, Akershus, Buskerud, Vestfold og Telemark, Oppland og kommunen Ringsaker i Hedmark.
Skrivejobb.no - Få betalt for å skrive
Skrivejobb.no er et nettsted hvor du får betalt for å skrive underholdnings- eller fagartikler, produktomtaler og bloggposter. I tillegg kan du som språkkyndig oversette tekster. Tjenesten er for tiden under relansering, men du kan allerede nå registrere din interesse - selvsagt gratis og uforpliktende. Prinsippet er enkelt: Jo mer og bedre du skriver, jo mer kan du tjene.
Tjen penger på ødelagte elektronikk-produkter
Hvis du har noen ødelagte produkter i hjemmet, spesielt elektronikk og spesielt Apple-produkter, kan du gå på Finn.no og lete etter folk som ønsker å kjøpe produktene dine ødelagt. Send forespørsel til flere og velg beste tilbyder.
Lyst til å bli en domenehai?
Treffer du på dine domenekjøp kan det vise seg å bli riktig så profitabelt. Uansett om du investerer i et nytt domene eller kjøper opp et allerede registrert et trenger du et sted å ha det «liggende». Namecheap er blant de billigste og beste for domener i dag.
Tjen penger på dine beste bilder
Nettstedet www.shutterstock.com gir deg anledning til å laste opp et foto, og tjene på at andre laster dem med. Bildene må være av en viss kvalitet, og av typen andre kan ha bruk for, f.eks fra berømte steder, av natur og planter, dyr eller yrkessituasjoner. Nettstedene betaler deg en liten sum penger for hver gang noen laster ned ditt bilde. Er du en gjerrigknark med mange gode bilder på lur, er dette absolutt noe å benytte seg av.
Legater og stipend - penger helt gratis
Trenger du økonomisk støtte til det du holder på med? Har du sjekket legathåndboken? Norges største og eldste database over legater og stipend. Legathåndboken har kommet ut i 20 år - her finner du ca 2.300 støtteordninger! Nå kan du søke i denne databasen på nett. Stikk innom og sjekk om du kan få deg en slant.
Vis flere »
Vis flere »
Vis flere »
Vis flere »
Vis flere »
Vis flere »
Vis flere »
Denne kategorien har dessverre ikke noe innhold for tiden.