Konkurranser: Penger og Gavekort

Er du ute etter å vinne hard og kald kapital eller "penger" i form av gavekort? Da er denne kategorien midt i blinken for deg.
  • Nyeste
👁 Vis detaljer
Vinn 500 kroner fra Oslo Taxi
Dersom du gjetter når Oslo får vinterens første skikkelige snøfall, kan du vinne 500 kroner å kjøre taxi for fra Oslo Taxi. Ikke all verdens med tanke på hvor dyrt er det er å kjøre taxi, men alle monner drar!
Vinn gavekort verdt 600 kroner fra HTH Kjøkken
Registrerer du deg for å motta nyhetsbrevet til HTH, er du med i den månedlige trekningen av gavekort verdt 600 kroner.
Vinn gavekort på 2000 kroner og gavekort på 500 kroner hos Byggern
Hvis du blir medlem i kundeklubben til Bygger'n, er du med i trekningen av gavekort hver måned. Kjekt dersom du har prosjekter på gang i heimen! Som medlem får du forøvrig forskjellige medlemsfordeler.
Vinn gavekort verdt 1 000 kroner hos Platekompaniet
Registrerer du deg for å motta nyhetsbrev til Platekompaniet, er du med i trekningen av et gavekort på 1000 kr. Du finner en boks for registrering nede på venstre side hos Platekompaniet.
Vinn 35 000 kroner i kvartalsvis trekning
Dersom du registrerer deg hos Meningstorget, kan du slå to fluer i ett smekk. Samtidig som du besvarer spørsmål som du tjener penger eller poeng på, er du med i en kvartalsvis trekning av 35 000 kroner.
Vinn gavekort verdt 5 000 kroner fra Sportmann
Dersom du registrerer deg for å motta nyhetsbrevet til Sportmann, kan du vinne gavekort verdt 5 000 kroner i månedlige trekninger.
Vinn penger ved å skylle, brette og stappe!
Bli med i Kartonglotteriet som et nasjonalt lotteri som arrangeres av Grønt Punkt Norge. Alle kan delta og vinne: privatpersoner, organisasjoner, skoler, barnehager, idrettslag osv. Hvert kvartal trekkes 30 premier på 10.000 kroner hver, og 1 premie på 100.000 kroner.
Denne kategorien har dessverre ikke noe innhold for tiden.