Konkurranser: Diverse

Selv her må vi ha en diverse kategori. Her finner du konkurranser med premier som ikke passer inn andre steder.
  • Nyeste
  • Siste sjanse
👁 Vis detaljer
Vinn tur for to til Håndball-EM i Paris 2018
Er du glad i håndball eller Paris? Delta i denne enkle quizen (jeg har svarene!), så kan du vinne en tur for to personer til EM i Paris. Du kan også vinne signerte landslagstrøyer.
Sjekk min store oversikt over julekalendere på nett desember 2017
I desember finnes det utallige julekalendere på nett - min store oversikt inneholder de jeg synes er best, helt gratis og uten vås, tilbud og slikt. Tips meg gjerne om bra kalendere du også!
Vinn valgfri lekekurv fra Blafre
Registrerer du deg for nyhetsbrevet til Blafre, er du samtidig med i trekningen av en valgfri lekekurv fra nettbutikken.
Vinn flaxlodd og julegodis ved å forhåndsregistrere deg i julekalenderen min
Har du lyst til å vinne flaxlodd og julegodis? Forhåndsregistrer deg i Gjerrigknarkens julekalender, så ser du allerede om 30 sekunder om du har vunnet! I selve kalenderen kan du vinne iPhone X, Playstation Pro med VR-briller, iPad nettbrett, godteri og flaxlodd!
Husk å skrive telefonnummer i lokket på glass- og metallemballasje - du kan vinne premier
Visste du at du kan vinne premier dersom du skriver telefonnummeret ditt i lokket på all glass- og metallemballasje som du leverer til gjenvinning? Du kan vinne både Norgesglass og tacomiddager for ett år - og flott for miljøet er det også!
Toffifee fotokonkurranse
Deltar du i fotokonkurransen 'Toffifee' med de beste familiebildene dine, kan du vinne fotoprodukter fra CEWE med dine egne bilder og sjokolade fra Toffifee.
Cappelen Damm gir bort barnebøker på Instagram
Kontoen @barneboker på Instagram deler stadig vekk ut gratis barnebøker, termoser, matbokser, kosedyr osv. til barn. Det er Cappelen Damm sin Instagramprofil for barnebøkene.
Diverse konkurranser på jentenettstedet Julia.no
På Julia.no er det med jevnlige mellomrom konkurranser man kan være med i, med flotte premier. Ta en kikk for å se hvilke konkurranser som er aktive for tiden.
Last inn flere »
Denne kategorien har dessverre ikke noe innhold for tiden.