Menighetsbladet
Følg på Facebook

RSS-strøm
Følg på Twitter

Ny på Gjerrigknark.com?

Tips/det du må vite for å komme i gang:

  1. Lik meg på Facebook:
  2. Få tilsendt de beste tipsene på e-post:
  3. Besøk min mest populære seksjon: Gratis ting & vareprøver
  4. Gjerrigknark.com lagrer og bruker informasjonskapsler. Ved videre bruk godtar du dette samt de øvrige betingelsene for bruk av nettsidene mine.
  Gjerrigknarkens Menighetsblad     RSS-strøm     Følg på Twitter
Send inn ditt tips! | Logg inn

Sparetips/Diverse:

Hvordan spare penger på tannlege

Tips en venn:
Del denne saken: Publiser ppå Facebook Tweet ppå Twitter
Følg denne saken:

Hvordan spare penger på tannlege Nylig tok jeg min årlige sjekk hos tannlegen og ble sjokkert over prisene. Hva i alle dager kan man gjøre for å spare penger på et besøk hos tannlegen? Les mine tips og bidra du også.

Tips 1: Puss tennene regelmessig og lenge nok

Det kan virke som et banalt tips, men faktum er at ingenting beskytter tennene bedre enn å pusse dem med tannkrem minst to ganger om dagen.

Tannlegen fortalte meg at jeg burde pusse tennene ca. 5 min hver gang, noe som ga meg hakaslepp. Enten får jeg finne frem stoppeklokka eller så planter jeg meg med tannbørsten foran TV’en eller PC’en.

Tannkremen du bruker behøver vel ikke å være noe fancy greier fra en merkeprodusent? Det holder vel i lange baner med for eksempel First Price tannkremen til en 5’er? Produsentene forsøker å selge deg tannkremprodukter som lover både det ene og det andre, kanskje helt bortkastet?

Hvordan spare penger på tannlege

Tips 2: Bruk tanntråd til den store gullmedaljen

Daglig bruk av tanntråd hjelper til med å redusere tannstein. Matrestene som ligger mellom tennene er rene festmåltidet for bakteriene i munnen danner et flott utgangspunkt for plakk som igjen gir tannstein.

For å gjøre jobben for tannlegen enklere (og billigere) bør du bruke tanntråd minst en gang om dagen.

Tips 3: Drikke mindre kaffe og te for å få hvitere tenner

Er du litt for glad i en kopp kaffe eller te når du er tørst? Slike drikker gir deg brune tenner etter hvert. Drikk heller vann! Og for all del: kutt ut røyken!

Dersom du ønsker deg hvitere tenner, kan du forsøke en White tannblekingspenn hvor du får en prøvepakke bare ved å betale porto kr 39.

Tips 4: Sjekk prisene hos tannlegene i nærområdet

Du trodde kanskje at alle tannlegene har like priser? Det stemmer ikke. Alle tannleger må rapportere inn prisene sine til Forbrukerrådet. På nettsiden Hvakostertannlegen.no kan du på en enkel måte sammenligne priser på tannbehandling i Norge. Bruk siden!

Dersom det er store jobber på gang, bør du også vurdere behandling i utlandet. Det kan du lese mer om i artikkelen vår Hvordan få billig tannlegebehandling der du også finner ut hvordan du kan få billig tannlegebehandling av tannlegestudenter i de store byene.

Tips 5: Be om rabatt hos tannlegen din

Ikke sluk regningen rått, men snakk med tannlegen eller tannpleieren og be om rabatt. Si rett ut at du vurderer å gå til en annen tannlege neste gang. Det skal nemlig ikke så mye mer til for å få en rabatt, noe også Gjerrigknarken har brukt effektivt hos sin tannlege!

Hvilke andre tips synes du vi burde ha med i denne oversikten? Kommenter i feltet nedenfor!


Lagt til: 
mandag 2. sep 2013

Endret: 
søndag 23. okt 2016
Tipser: 
Gjerrigknarken

Gjerrigknarken Sjøl
Gjerrigknarken Sjøl Vi setter pris på tilbakemeldinger og kommentarer tilknyttet denne saken. Dette er til hjelp for andre besøkende så vel som administratorer og hjelper å holde sidene våre oppdaterte!

Skriv derfor gjerne noen ord om hva du synes hva som er bra - eventuelle tips og om det oppstod problemer etc. Bruk boksen under!
I dette tilbudet fra bladet Autofil får du den anbefalte DAB-adapteren Tiny Audio C2+ verdt 800 kroner når du bestiller 10 utgaver. Dealen koster deg 849 kroner, men så har den jo en nyttig velkomstgave for deg som mister de nasjonale kanalene når FM-nettet slukkes.
Skifter du til spotpris hos Norgesenergi (NB! UTEN BINDINGSTID), får du en Popstar DAB-radio i velkomstgave. Radioen har DAB, DAB+ og FM og har en verdi på ca. 500 kroner. Kjekt å ha når FM-båndet blir tilnærmet stille i det ganske land...

Hvilke kategorier liker du best?

Klikk på "Liker"-knappen bak de kategoriene du vil ha de beste sakene fra i nyhetsstrømmen din på Facebook

Har du kommet ned hit kan du jo ta en titt på en av mine mange Youtube-videoer:

Gjerrigknarken barberer seg med billig barberhøvel
Gjerrigknarken presenterer hvordan man koker te
Gjerrigknarken kutter tomater og risikerer helsa