Gratis ting & vareprøver: Matvarer, drikke og søtsaker

Mange produsenter på dette området sender prøver, særlig når nye produkter skal på markedet. Under denne rubrikken finner du småsnacks, drikke osv.
  • Nyeste
👁 Vis detaljer
Få gratis kaffe når du stemmer i Coop-valget
Er du medlem hos Coop, bør du absolutt delta i valget av styremedlem i din lokale avdeling. Da får du nemlig en gratiskupong slik at du kan hente deg en gratis pose med 250g kaffe.
Smart tips for deg som vil ha sunn snacks på lur - også gluten- og laktosefrie varianter
Tipseren Joachim har funnet et knall tilbud for deg som vil ha sunn snacks på lur. CarePacks tilbyr første måned gratis med sine pakker - og de har en egen for deg som trenger gluten- og laktosefri snacks. Abonnementet har ingen bindingstid og kan fryses eller avsluttes når det passer deg!
Få gratis popcorn-meny med både popcorn og drikke
Kinopluss er en gratis fordelsklubb for deg som liker å se film på kino. Blir du medlem, får du en medium popcorn-meny med både popcorn og drikke gratis ved neste kinobesøk!
Få gratis bacon på din neste harrytur til Sverige
Har du lyst på gratis bacon neste gang du tar turen over kjølen til Sverige for å handle? Du får både gratis bacon og ikke minst en bursdagsgave (foreløpig uvisst hva!) dersom du laster ned appene til Maximat Nordby og Svinesund og Nordby Supermarket - tre forskjellige apper så du får sjansen til å få gratis bacon alle steder...
Få gratis Coca-Cola Zero til deg selv og en venn
Hvis du kjenner noen som ikke har appen til 7-Eleven, så kan du enkelt skaffe deg en gratis Coca-Cola Zero (velg selv hvilken variant). I den nye og oppdaterte appen, kan du verve. Om det nye medlemmet laster ned appen, får dere begge en gratis Coca-Cola Zero i vervepremie.
Få gratis kaffe og bolle hos Scandic Hotels når du har bursdag
Melder du deg inn i kundeklubben til Scandic, får du en e-post når du har bursdag som gir deg en kupong for å få en gratis kaffe og en bolle. Du behøver ikke være gjest for å stikke innom for en gratis godbit!
Få gratis kaffe med Esso-appen
Laster du ned Esso-appen til din telefon, får du en gratis kaffe som velkomstgave. I tillegg er det kjekt å ha appen for å få gode tilbud og sikkert også gratisting innimellom. Appen koster selvsagt ingenting.
Få gratis kaffe og te på Egon Restaurant på Byporten i Oslo
Er du medlem i kundeklubben til Byporten i Oslo, får du alltid gratis kaffe og te på Egon Restaurant. Ingen begrensninger på hvor mye, så dette lønner seg virkelig når du har lyst på en liten pause. Du behøver jo ikke kjøpe noe annet...
Last inn flere »
Denne kategorien har dessverre ikke noe innhold for tiden.